Drůbeží játra na jehle
Plněná krkovice na jehle
Kapr na česneku - Balkán
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
vypadá to zajímavě, jen nevím jak s tím masem - osmačíme kapra rozděleného na půlky, na podkovy, s kostmi?
Houbová směs na topinky
Obrácené řízky podle tchýně
Květáková polévka II.
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Šátečky - bezkonkurenční
Kompotová buchta na plech
Mrkvová pomazánka extra
Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek
Játrové knedlíčky mojí babičky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek