• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Kapr pro paní Jarčuškovou
Napište svůj komentář k receptu

Kapr pro paní Jarčuškovou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 9
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Kapr pro paní Jarčuškovou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg kapr
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • 0,50
      lžička pepř mletý
    • sůl
  • Zálivka
    • 1
      lžička tymián
    • 5
      ks vejce
    • 500
      g bílý jogurt
    • 4
      stroužek česnek
    • 2
      lžička hladká mouka
    • sůl
    • petrželka

Postup přípravy receptu

1
Kapra rozřízneme na polovinu, očistíme, okořeníme a dáme péci kůží dolů do vymazaného pekáčku.
2
Pečeme zhruba 15 min. při teplotě asi 180-190 °C.
3
Smícháme ingredience na zálivku, polejeme touto směsí předpečeného kapra a dopékáme 10 min. na 200°. Vhodné pro gurmety :-)
4
Doporučená příloha dobré slovenské víno.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybízový koláč podle paní Mixové

Rybízový koláč podle paní Mixové

Kremrole paní Čermákové

Kremrole paní Čermákové

Treska paní Gunilly

Treska paní Gunilly

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • campo | 10. 2. 2019 19:56

    Výborné, výborné!!! Nevím, jestli jsem gurmet, ale zdá se mi, že je to vhodné pro všechny. :-)

  • la-papaya | 9. 4. 2011 12:20

    je to zajímavé..měli jsme kapra, ale příště zkusím toho pangasia

  • Katka Altmanová | 19. 12. 2006 16:52

    No to mi to trvalo než jsem recept vyzkoušela. Dnes byl k obědu. Jak jsem psala, dělala jsem pangase a bylo to super. Já i syn si tuto dobrůtku budeme dělat, je to ryba zase jinak, ale manžel to prý někdy zase sní, ale raději si dá obalenou rybu. Ale je to super recept.

  • ela | 3. 11. 2006 10:07

    Kapra nemusíme, tak som zálievku použila na tresku, a s varenými zemiakmi to bola super ľahká večera, chutila mne aj manželovi. Dík za chutný, nenáročný a rýchly recept.

  • Di | 1. 11. 2006 08:48

    Jaroslavo, určitě napíšu, až mi chvilka zbyde - já jsem totiž epik a za pár minut to nestihnu. Chutnalo mi všechno s jedinou výjimkou, snack - křupavé placičky k vínu, který měl příchuť pizzy a zároveň byl sladký. jednu inspiraci Vám mohu manídnout už teď. V Berlíně jsou všude bramborové týdny a nabízejí tu především obrovské moučné ve šlupce pečené brambory s "obyčejným" tvarohem s bylinkami, a to třeba i k bifteku. Je to senzační a určitě zdravější než obligátní hranolky s tatarkou (nic proti nim). Inspirujte se na www.block-house.de.

  • Katka Altmanová | 31. 10. 2006 18:25

    Určitě recept zkusím, ale udělám Pangase, kvůli synovi-filety jsou bez kostí a jinak manžel moc kapra nemusí. Já se na něj těším naVánoce. Holčiny komentářů je spousta, ale hodnocení žádné,tak šup šup, vždyť je fajn že se nám top ten hejbe.

  • Anonym | 31. 10. 2006 12:44

    Anonyme, nie je najhoršie podľa vás náhodou to, od koho ten recept na kapra je ???

  • Jaroslava Oumarová | 31. 10. 2006 12:21

    Jé, to by bylo pěkné téma do diskuze, Di:-)) Co nám kde chutnalo. Až budete mít chvilku, napište nám o tom:-))

  • Di | 31. 10. 2006 11:30

    Jsem na živu, jen jsem si na dva týdny odskočila služebně do berlína. Byl tam nádherný podzim, ale to ostatně tady taky. A těch dobrot, co jsem tam ochutnala ....

  • Lidka Kábrtová | 31. 10. 2006 09:37

    Di, hurá, žijete!!!!! Koukněte se do diskuze, kolonka Jen tak, téma štafetky. Lidka

  • Di | 30. 10. 2006 23:00

    Kajko a Lidko, myslím, že losos má vynikající chuť, která vynikne sama o sobě. Já ho třeba jen upeču na pečícím papíře s česnekem a petrželkou - viz Jednoduchý pečený losos. Ale myslím si, že vlastně stačí jen sůl a trošinka oleje nebo másla - jde hlavně o kvalitní surovinu. Takže investujte do kvalitní čerstvé ryby. Včera jsem jedla úžasného čerstvého lososa v jedné berlínské restauraci (nic nóbl drahého), který byl zřejmě jen rychle opečený bez jakéhokoliv koření. Jako příloha byl skvěle ochucený listový špenát, kousek zapečených brambor a ochucená opečená veka. Bylo to naprosto úžasné, ještě teď se tetelím blahem. Veškerý um byl myslím v čerstvé surovině. Nicméně Vánoce bez kapra si nedovedu představit.

  • Airan Novakova | 30. 10. 2006 20:54

    Lososa pecu na masle s citronovym peprem (to koreni se prodava uz namichane) Pecu jenom 10min! K tomu podavam smetanovo-syrovou omacku, ve ktere plavou listy cerstveho spenatu a par krevetek. Do omacky pridavam i 25ml brendy. Delam to vetsinou na Sivestra. Jidlo je syte, pritom nehrozi prjidani:-))))

  • Kajka | 30. 10. 2006 19:55

    Přidávám se s prosbou k paní Lidce, my kapra také neradi, na vánoce dcerka s manželem také chtějí lososa. Děkuji

  • Lidka Kábrtová | 30. 10. 2006 13:26

    Tohle neposoudím, kapra my neradi jako celek...Aler mám prosbu, potřebovala bych fakt vyzkoušený a hodně dobrý recept na lososa, dcera ho chce na Vánoce.

  • Airan | 30. 10. 2006 13:20

    Anonyme, proti gustu zadny disputat...my to povazujeme za lahudku!

  • Anonym | 29. 10. 2006 18:24

    Dnes jsem takto kapra pekla,byl to nejhorší kapr, co jsem kdy jedla.

  • Tereza Jarčušková | 9. 10. 2006 07:08

    Kapor bol vynikajúci !!!!! Tá jogurtová zálievka urobila zázrak, bola chuťovo výborná, jemná ako nákyp a krásne to vyzeralo. Je to jedna z najlepších úprav rýb , aké som jedla. Ďakujem za recept, vrelo doporučujem všetkým. Kto nemá rád kapra, skúste s inou rybou.

  • Tereza Jarčušková | 3. 10. 2006 07:05

    Tak už aj kapor je v mrazáku. Čaká sa na nedeľu :)))

  • Tereza Jarčušková | 2. 10. 2006 15:39

    Ďakujem za výborný recept, som milo prekvapená : ))) Dobré slovenské suché vínko je doma, bolo vinobranie, len ten kapor je ešte v obchode. Ale kúpim a v nedeľu urobím. Normálne ste ma na toho kapra navnadili, už sa teším : ))) Ešte raz ďakujem.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Rybí Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Zdravý oběd Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Česnek Hladká mouka Kapr Paprika - sladká Pepř mletý Petrželka Sůl Tymián Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Smažený sýr bez smažení

Smažený sýr bez smažení

Kávěnky

Kávěnky

Rybí pomazánka z tuňáka

Rybí pomazánka z tuňáka

Ořechové řezy medové

Ořechové řezy medové

Dušené jemné zelíčko

Dušené jemné zelíčko

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Trojbarevné tvarohové řezy "mňamka"

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

Domácí chléb podle Ládi Hrušky

2 x Diviznový sirup + macerát (nejen) proti kašli

2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

57
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…
41
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
39
Zelňáky z kysaného zelí se sýrem
Zelňáky z kysaného zelí…
24
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Husí polévka s játrovými…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Rock’n’roll i na talíři, vo*e! Ozzák peče svatomartinskou husu a vydává kuchařku!

Rock’n’roll i na talíři, vo*e! Ozzák peče svatomartinskou husu a vydává kuchařku!

SportRevue.cz FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

FOTO: Sexy tanečnice z palubovek. Krásky, které rozpalují diváky v NBA

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Další doporučené recepty:

Kapr po břeclavsku
Kapr po břeclavsku
Kapr po mlynářsku
Kapr po mlynářsku
Kapr pod bramborovou čepicí
Kapr pod bramborovou čepicí
Kapr s česnekem
Kapr s česnekem
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
Kapr s rebarborovým čatní a bramborami
Kapr se zeleninovou krustou
Kapr se zeleninovou krustou
  • Recepty.cz
  • Kapr pro paní Jarčuškovou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact