• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jogurtový koláč
Napište svůj komentář k receptu

Jogurtový koláč

autor: Stáňa
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 50
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jogurtový koláč
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g bílý jogurt 400-500
    • 1
      kelímek polohrubá mouka
    • 1
      kelímek cukr
    • 2
      ks vejce 1-2
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • tuk
    • ovoce
    • drobenka
    • máslo

Postup přípravy receptu

1
Smícháme jogurt, mouku, prášek, vejce a cukr. Těsto rozetřeme na vymaštěný plech vysypaný moukou, poklademe ovocem (které příp. přisladíme) a posypeme drobenkou. Pečeme cca na 175-200 °C asi 30-40 min. Dávka je na klasický obdélníkový plech do trouby.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rychlý jogurtový koláč s ovocem

Rychlý jogurtový koláč s ovocem

Xtý jogurtový koláč s ovocem a drobenkou

Xtý jogurtový koláč s ovocem a…

Jogurtový švestkový koláč

Jogurtový švestkový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucie | 5. 1. 2016 22:38

    Ahojky, uz vis kolik je ten "kelimek"? Dekuji

  • Tonto
    Tonto | 28. 7. 2014 17:59

    Jednoduchý a moc dobrý

  • janinka | 27. 9. 2013 15:44

    Vyborny,vlacny.Udelala jsem na nej misto drobenky jahodovy krem a bylo to moc dobre:)krem jsem udelala:3 zakys.smet. K tomu jeden tvaroh 2zloutky vanilkove cukry 2 a vse jsem smichala v druhe misce jsem naslehala bilek ze 4 vajicek a pridala ke kremu a plus rozmixovane jahody s cukrem a navrh rozetreneho kremu na buchtu nasypala nastrohanou milku :D

  • ZDEŇKA VAL.. | 7. 5. 2013 13:02

    Koláč jsem vyzkoušela,tejdě ho už peču znovu a nemá chybičku.Chutná nám i s jablky.Prostě mňamka. :-) :-) :-)

  • j.Škoch | 14. 8. 2012 13:09

    Jsem začátečník tak koláč zkusím.

  • Larra93 | 26. 7. 2012 22:29

    Super recept akorát na klasický plech jsem potřebovala dvoujtou dávku.

  • Jana | 16. 6. 2012 13:22

    Taky ho dost často dělám ale postrádám v receptu olej..? Dávám ho aspoň půl kelímku od jogurtu a taky vanilk cukr je do toho moc dobrý, jinak tedy mi chutná snad se vším ovocem jen tedy s jablky mi moc nechutnal ;-)

  • kacenka | 8. 6. 2011 10:04

    ahoj co se myslí tím, kelímkem, to znamená kelímek od toho 500g jogurtu? díky Kata

  • zdenka supolova | 13. 7. 2010 18:37

    Dagmar,doporučuji , vyzkoušejte taky Jogurtový koláč s rebarborou.Dělám ho s různým ovocem a je supr.Ale 1 je Jablkový tvar. koláč,peču se vším možným (dnes s třešněmi)jen ne s jablky a je nepřekonatelný!

  • Dagmar Bergerová | 13. 7. 2010 14:09

    Teď jsem dopekla a ochutnala. Chuťově dobrý, ale na můj vkus málo vysoký.Dělala jsem s třešněmi na klasický vysoký plech.

  • Zdenka Otrubová | 23. 7. 2008 12:43

    Tento koláč je vynikajúci, rýchly a chutný. Robila som ho s marhuľovým kompótom, najbližšie sa chystám s čerstvými malinami. Dávam za 1.

  • ..BUBÍ .... | 16. 7. 2007 12:11

    asi moc nepotěším, ale pekla jsem v neděli a nikomu z rodiny moc nechutnal... souhlasím, že těsto chutná po palačinkách, ale to je tak všechno... každý má jiné chutové bunky, na mě to bylo asi až příliš mokré a hutné...

  • Kateřina Candrová | 14. 7. 2007 07:37

    Moc chutné. Dělala jsem se švestkami. Všichni říkali nepeč, nikdo to nebude jíst a do večera byl pekáč prázdný :-)

  • barča | 13. 7. 2007 13:10

    Dělala jsem přesně podle receptu (jen jedno vejce) s kompot. meruňkami a drobenkou (asi po půlce pečení). Moc dobrý, všichni chválili. Velmi rychlá příprava pouhým vzájemným smícháním všech surovin. Dávám 1.

  • Veronika | 13. 7. 2007 08:57

    Koláč je velmi rychlý. Dělala jsem ho s broskvemi a protože jsou také sladké, tak bych příště ubrala cukr nebo by to chtělo kyselejší ovoce. Jinak velmi dobrý, hlavně druhý den, když se uleží.

  • Ivana Samcová | 11. 7. 2007 17:06

    Přesně jak píše Liliana, buchta je výborná a krásně mokrá. Dělala jsem ji s rybízem a třešněmi. Skvělá. Díky za recept.

  • Liliana | 8. 7. 2007 11:00

    Tenhle recept je v naší rodině už hrozně dlouho a je velice oblíbený,říkáme mu "Mudra" :-) Buchta je rychlá,i pro úplné laiky a vlhká což je obrovské plus.Všem velmi doporučuji

  • vendula | 29. 6. 2007 20:51

    koláč zkusím a pak posoudím jelikož mám 2 děti myslím že uspěje

  • Majka Přidalová | 12. 6. 2007 12:09

    Dobrý a rychlý recept, dělala jsem z celozrnné a grahamové mouky, cukru dala méně a hnědý, pokladla kompotovanými meruňkami, čerstvými jahodami a zmraženým rybízem a bylo to vážně moc dobré. Jen se mi v těstě udělal zákalec, ale chuť to naštěstí neovlivnilo.

  • Annalise | 27. 5. 2007 10:49

    Výborná ranní siesta! Příteli jsem ještě nastříkala šlehačku a ovocné kouzlo bylo na světě...chválím.

  • Martin Klaudy | 14. 2. 2007 15:45

    Ad Adéla : Myslím,že by to chtělo udělat něco s rukama a manželovi koupit spíše šáteček v pekárně.Koláč je jednoduchý,rychlý a hlavně moc dobrý,vůbec bych se nebál i jiných ovocných kombinací.

  • Zdenka | 27. 10. 2006 15:50

    Nepatrala jsem, co psala Adelka, ale tento recept znam jiz leta. Vubec se s tim nemazu, vse smicham dohromady, vyleji na plech, ozdobim, upecu a... vzdy se mi povedl a byl hned pryc. Take ho delam na slano, jako pizzu - bajecne!

  • Simča Sládková | 16. 9. 2006 18:51

    Dělám tento recept taky, klidně i 2x v týdnu, protože zabere minimum času a udělá minimum nádobí. Pokud vydrží, tak vydrží déle vláčný, když přidáte cca 2 - 3 lříce oleje. Nahoru dávám třeba švestky, jindy jablka, mleté ořechy a skořici, výborná je varianta hrušky + ostružiny. Nejluxusnější je s meruňkami nebo broskvemi. Lze použít i ovoce z kompotu. Jen jsem se chtěla zeptat: dáváte drobenku HNED? Já nejprve peču těsto + ovoce a teprve po cca 15 minutách posypu drobenkou a dopeču. Jinak se mi stávalo, že se mi drobenka přichytla...

  • *Lucie* | 23. 8. 2006 10:52

    Včera jsem zkusila koláč s jahodamy....myslíte, že zbyl k snídani? Ani kousek! Výborné a jednoduché, děkuji

  • Jana | 8. 8. 2006 23:49

    Chválím autorku receptu ! Tak by měl být napsán každý recept.To znamená jak se co dlouho peče , na kolik stupňů a jak má být třeba velký plech na pečení.Myslím ,že to ocení mnoho kuchařinek.Děkuji

  • Anonym | 8. 8. 2006 19:12

    Mňam! Buchta je výborná, nemůžu se jí docpat, jednoduchá příprava,jednoduché suroviny. Těsto má chuť po palačinkách, krásně křehké a nadýchané. Pekla jsem s rybízem -úžasné.

  • jita | 25. 7. 2006 15:09

    Jsem zacatecnice, ale moc se mi povedl. S boruvkama a bez drobenky, mnam! Jednoduche, rychle a vyborne.. skvely recept!

  • Věra | 7. 7. 2006 10:07

    Adélo pokud jsi začátečník nemůžeš hodnotit recept dle toho jak se ti povede. Ingredience používám stejné akorát postupuji takto: Cukr s vejci ušlehám el.šlehacem do pěny a postupně přišlehávám jogurt s moukou smíchanou s práškem do pečiva do polotekute konsistence. Pokud jsi vše umíchala vařečkou a dala na plech nedivím se že Vám nechutnalo.

  • Jana Kutačová | 6. 7. 2006 13:16

    Adélo,dělala jsem tenhle koláč několikrát,vždy s vynikajícím výsledkem,takže já chválím recpept a myslím,že problém bude asi jinde.:o)

  • Daniela Lesáková | 4. 7. 2006 14:44

    Výborné - jednoduché, rychlé, lehké do žaludku. Doporučuju. Použila jsem jahody, drobenku jsem nedávala, jen jsem navrch přidala trochu skořice a bylo to eňo ňůňo.

  • Jana | 11. 6. 2006 23:50

    Opravdu skvělé, rychlé. Zkusila jsem to s broskvemi a jahodami. Díky za recept.

  • Zuzana Šindlerová | 19. 5. 2006 10:44

    Tak nevím, Adélko, já mám sice zkušenost jenom s Jogurtovým koláčem II, ale když je tolik kladných ohlasů, není chyba někde jinde než v receptu??

  • Adéla Hýbnerová | 18. 5. 2006 14:54

    teď už vím, že tenhle moučník jsem pekla naposledy. Dělala jsem ho přesně podle receptu, dokonce jsem koupila jahody....manžel to vystihl přesně: chutná to jak podrážka. Ještě jsem si utrhla ostudu před tchýní, přijela nám ráno hlídat kluka a já ji chtěla něčím pohostit. Tak vám pěkně děkuju.

  • Hurvajs | 18. 5. 2006 11:56

    Tak jsem zase chtěl připravit překvápko pro svou Máničku a vybral jsem si tenhle recept. PARADA!!!Těsto jsem měl umichaný za 2 minuty, šup s tím do trouby a za půl hodiny byl koláč hotovej a mohl jsem se přitom i dívat na hokej!!Vždycky jsem si myslel, jaký není vaření věda, a teď mě to začalo dokonce i bavit!!Takže díky za další bezvadnej recept!

  • Wanda | 5. 3. 2006 11:13

    Tento koláč,jeden z nejrychlejších moučníků vylepšuji přidáním cca 100 g mletých vlašských ořechů,nebo i více,pak uberu mouky.Těsto koláče je pak trošku "kropenaté",aleje tím chutnější.Koláč pro úplné začátečnicev kuchařském řemesle,vždy se podaří.Prima recept.

  • Martinka | 9. 12. 2005 08:35

    Dneska vyzkouším a potom napíšu jaký koláč byl:-))

  • Katerina Shibazaki | 24. 9. 2005 12:29

    Velmi dobre, moc jsme si pochutnali.

  • esterka | 19. 8. 2005 09:10

    Skutečně dobré...vláčné:o)))

  • Mirka | 12. 8. 2005 08:08

    je to výborný a jednoduchý koláč, měli jsme ho za poslední týden 2x

  • Eva Ml.Boleslav | 8. 6. 2005 14:27

    Opravdu tam žádný tuk nepatří a nejlepší to je s meruňkama.Doporučuji, velmi rychlé a chutné.

  • Jana Novakova | 30. 5. 2005 09:42

    Nepatri tam zadny tuk?

  • Andrea Pastirčáková | 31. 1. 2005 19:52

    Je to rychlé a moc dobré. Dělala jsem to s ostružinama, a všichni si moc pochutnali. Ani ta drobenka tam už nemusí být. Akorát jsem to pekla na 200 stupňů a bylo to hotové již za 20 minut.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Koláče, buchty, bublaniny a crumbly Nejlepší dezerty
Moučníky Koláče Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Cukr Drobenka Máslo Ovoce Polohrubá mouka Prášek do pečiva Tuk Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Likér z máty peprné

Likér z máty peprné

Cuketa zapečená s Nivou

Cuketa zapečená s Nivou

Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

Sterilovaná paprika v nálevu s olejem

Avokádová pomazánka II.

Avokádová pomazánka II.

Babeta (buchta)

Babeta (buchta)

Lemon Pie / Citronový koláč

Lemon Pie / Citronový koláč

Dušené jehněčí Irish Stew

Dušené jehněčí Irish Stew

Kuře (nejen) na zelí

Kuře (nejen) na zelí

Pudinkové pokušení

Pudinkové pokušení

Doporučujeme

70 minut
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou omáčkou

Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

28
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
26
Zapečené brambory s masem a smetanou
Zapečené brambory s…
23
Butter chicken masala
Butter chicken masala
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…

Zajímavé články

Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny Bohdalové si nesmíte nechat ujít
Bramborové smaženky s houbami podle Jiřiny…
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
AHA.cz Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Bolek Polívka v ohrožení života? Kolaps na jevišti

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Zemřela herečka Diane Keaton: Proč se nikdy nevdala?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Nová účastnice Love Islandu: Přežila vážnou autonehodu!

Nová účastnice Love Islandu: Přežila vážnou autonehodu!

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Horoskop na další týden: Kdo si splní tajné přání a komu se vrátí do života bývalá láska?

Další doporučené recepty:

Jogurtový chléb
Jogurtový chléb
Jogurtový chléb pro domácí pekárnu
Jogurtový chléb pro domácí pekárnu
Jogurtový chlebík
Jogurtový chlebík
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Jogurtový koláč II.
Jogurtový koláč II.
Jogurtový koláč s ovocem (těsto bez cukru)
Jogurtový koláč s ovocem (těsto bez…
  • Recepty.cz
  • Jogurtový koláč
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact