• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jogurt Danone
Napište svůj komentář k receptu

Jogurt Danone

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jogurt Danone
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      l mléko
    • 1
      kelímek bílý jogurt
    • 2
      plechovka kondenzované mléko

Postup přípravy receptu

1
Vše promíchat nechat přikryté 24 hodin, bude pěkně zhoustlý, možno přidat čerstvé ovoce džem nebo marmeládu. Nalít domenších uzavíratelných sklenic. A udržovat v ledničce.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jogurt s ovocem a reveňovým sirupem

Jogurt s ovocem a reveňovým sirupem

Jogurt jednoduše

Jogurt jednoduše

Domácí jogurt

Domácí jogurt

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andra | 14. 5. 2008 12:45

    Mam doma jogurtovac z cias socializmu, ktory funguje tak, ze male pohariky s pripravenymi kulturami zohrieva zospodu obycajna ziarovka. Jogurtovac je uzavrety plastovym poklopom. Moja znama ich jednoducho ukladala s podnosom na radiator. Skusenosti so salkom nemam, ale jogurt bez prichute som robila z obycajneho polotucneho alebo plnotucneho mlieka (nizkotucne ani trvanlive mlieko sa mi neosvedcilo), ktore je nutne zohriat, aby bolo teple, ale nemoze byt horuce. Staci pridat husty biely jogurt, rozmiesat a naplnit pohariky. Drzat v teple, kym jogurt nezhustne. Huste jogurty v chladnicke vydrzali 4-5 dni. Ochucovat ich mozno pred konzumaciou podla vlastnej chuti a fantazie. Ale ako pise p. Frantisek, dnes sa uz vyrabat jogurt nevyplati...

  • Miloslava Medková | 13. 5. 2008 18:10

    Vážení.Mléko může být i z obchodu,zrání jogurtu spíš v teple,doba zrání jogurtu závisí na teplotě v místnosti,má být pěkně zhoustlý,stačí malý jogurt.Kondenzované mléko může být i neslazené je ale lépe dle chuti přidat cukr.Z tohoto množství jsem měla sedm lahviček jogurtu.Miloslava Medková.Jogurt je moc dobrý.

  • František Brusák | 3. 5. 2008 03:52

    Tento recept je neúplný je zde spoustu věcí které mohou mít vliv na výrobu jogurtu.Jaké mléko použít,zda upravované z obchodu nebo přímo od krávy s kultůrami.Dál v jaké teplotě skladovat než se jogurt vyrobí.(Jogurtovač pracuje na bázi tepla) a pak množství jogurtu na 2 l mléka jak píše Jana.Navíc se mi zdá tento recept neekonomický ale může být dobrý.Třeba někdy..........

  • Jana Remková | 2. 5. 2008 10:38

    Tak se dívám,že někdo tady dal 4 a ani nepřipsal proč,já to určitě vyzkouším a teprve potom budu známkovat,akorájt bych ráda věděla,jak velký bílý jogurt?Ten malý,klasický,nebo půllitrový?A když to celé zamíchám,tak asi dát taky do lednice,že?Děkuji,za recept a mrknu se na odpověď,pokud tady bude.Jana

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Snídaně Dopolední svačina Svačina Vaření Vegetariáni Bez lepku Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Kondenzované mléko Mléko
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ovocný koláč III.

Ovocný koláč III.

Zapečená růžičková kapusta podle hraběte Kinského

Zapečená růžičková kapusta podle…

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Přírodní plátek se šunkou a žampiony

Pizza se sýrem

Pizza se sýrem

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Pečené brambory s kuřecím plátkem

Bylinkové (nejen) hovězí maso na houbách

Bylinkové (nejen) hovězí maso na…

Lívanečky po našem - kynuté

Lívanečky po našem - kynuté

"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy (dort)

"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…

Mrkvovo-banánové smoothie

Mrkvovo-banánové smoothie

Doporučujeme

40 minut
Čevapčiči s brambory a žampiony na grilu

Čevapčiči s brambory a žampiony na…

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

50 minut
Ostružinový koláč s broskvemi

Ostružinový koláč s broskvemi

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

20 minut
Tabouleh

Tabouleh

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

80 minut
Bublanina s ostružinami

Bublanina s ostružinami

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

10 minut
Šopský salát

Šopský salát

Poslední sledované recepty

34
Tvarohové noky (knedlíky) s ovocem
Tvarohové noky (knedlíky…
31
Pečený amur se žampiony a cibulí
Pečený amur se žampiony…
21
Pivní výpečky s bramborovými noky
Pivní výpečky s…
17
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
16
Česnečka z uzeného masa s quinoou
Česnečka z uzeného masa…

Zajímavé články

Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky od profíků
Jak dokonale nakrájet zeleninu? Naučte se triky…
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček: Usušte je, naložte nebo z nich uvařte džem
6 tipů, jak zpracovat úrodu chilli papriček:…
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný recept, který zvládnete i bez váhy a může být pokaždé jiný
Nejjednodušší ovocný koláč: Vyzkoušejte vděčný…
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás ohromí
Recepty z hrušek nasladko i naslano, které vás…
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická bomba doslova nakopne imunitu
Brynza je víc než jen sýr. Tahle probiotická…
AHA.cz Ztracený ztrapnil sám sebe! Na to fanoušci jen tak nezapomenou…

Ztracený ztrapnil sám sebe! Na to fanoušci jen tak nezapomenou…

Mimibazar Island: Země ohně a ledu

Island: Země ohně a ledu

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Nejkrásnější české a slovenské zrzky: Která srší největším sex-appealem?

Ženy.cz Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Otestujte se: 7 typů toxických kamarádek, nejste jedna z nich?

Blesk.cz Nahá selfíčka hvězd aneb… Sexy hrátky se zrcátky!

Nahá selfíčka hvězd aneb… Sexy hrátky se zrcátky!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Princ Harry prozradil pikantnosti z porodů Archieho a Lilibet: Ukradl Meghan rajský plyn a byl u vyvolávaného porodu do vany

Blesk Horoskopy 4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

4 znamení zvěrokruhu, která vždy vyhrávají: Komu úspěch nikdy neuteče?

  • Recepty.cz
  • Jogurt Danone
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact