• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jižanský vínový kotlík
Napište svůj komentář k receptu

Jižanský vínový kotlík

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.9
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jižanský vínový kotlík
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hovězí maso
    • 700
      ml červené víno - suché
    • 3
      ks cibule
    • 200
      g rajský protlak
    • 5
      stroužek česnek
    • tymián
    • sůl a pepř
    • muškátový oříšek
    • 1
      ks bobkový list
    • 4
      lžíce olivový olej
    • 200
      g sýr

Postup přípravy receptu

1
Maso pokrájíme na větší kostky, osolíme a opepříme.
2
Na oleji necháme zesklovatět cibuli, přidáme maso, které osmažíme do zlatova, přidáme protlak, zarestujeme ho s masem a vše zalijeme vínem. Přidáme nastrouhaný česnek, tymián, sůl a pepř dle chuti, bobkový list, špetku nastrouhaného muškátového oříšku a zakryjeme poklicí. Když se vše začne vařit, zmírníme plamen a pomalu dusíme doměkka(cca 90 minut). Ke konci případně ještě dochutíme.
3
Pokrm rozdělíme na talíře nebo do misek, zasypeme sýrem a ihned podáváme s bagetou nebo chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Slaný vínový koláč

Slaný vínový koláč

Jogurtovo-vínový koláč

Jogurtovo-vínový koláč

Pestrý zeleninový kotlík

Pestrý zeleninový kotlík

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza | 3. 8. 2014 22:52

    Výborné, lehce pikantní jídlo. Děkuji za recept.

  • Jitka Růžičková | 11. 11. 2012 19:18

    Bylo to výborné, jen jsem musela doslazovat, protože jsem měla levný protlak, který byl hodně kyselý, radím nejdřív ochutnat anebo dát míň. Určitě se k receptu ještě vrátím.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Červené víno Česnek Cibule Hovězí maso Muškátový oříšek Olivový olej Rajský protlak Sůl Sýr Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Olomoucká tvarohová pomazánka

Olomoucká tvarohová pomazánka

Punčové kokosové řezy

Punčové kokosové řezy

Škvarkový chléb

Škvarkový chléb

Cuketové řezy

Cuketové řezy

Rebarborová buchta

Rebarborová buchta

Bezinková šťáva II.

Bezinková šťáva II.

Kuřecí roláda s nádivkou

Kuřecí roláda s nádivkou

Palačinkový Dort s ovocem

Palačinkový Dort s ovocem

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím masem

Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

33
Smetanové fleky se zelím
Smetanové fleky se zelím
25
Rýžové krokety (noky), základní recept
Rýžové krokety (noky),…
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
23
Bramboráčky s houbovou omáčkou
Bramboráčky s houbovou…
22
Výpečky z remosky po každé jinak
Výpečky z remosky po…

Zajímavé články

Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu? Otestujte se!
Kvíz: Poznáte názvy jídel v brněnském hantecu?…
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas, energii i bolavá záda
Víte, co je kuchyňský trojúhelník? Ušetří vám čas…
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
AHA.cz Hanzlík přišel o přítelkyni Danu i práci: Proč nedostává žádné nabídky

Hanzlík přišel o přítelkyni Danu i práci: Proč nedostává žádné nabídky

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Slavné dcery, které vynesly ikonické šaty svých matek: Která v nich zazářila víc?

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Oblíbený seriál Primy se mění: Kdo nahradí Cibulkovou po kolapsu?

Oblíbený seriál Primy se mění: Kdo nahradí Cibulkovou po kolapsu?

SportRevue.cz FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

FOTO : Sexy Soccer! I takhle (kdysi) vypadalo žhavé (a polonahé) fotbalové léto

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Jitrnicový prejt
Jitrnicový prejt
Jižanské fazole s klobásou
Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Jižanské řízky
Jogurt jednoduše
Jogurt jednoduše
Jogurt s ovocem a reveňovým sirupem
Jogurt s ovocem a reveňovým sirupem
Jogurtová bábovka s kokosem
Jogurtová bábovka s kokosem
  • Recepty.cz
  • Jižanský vínový kotlík
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact