Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Gurmánské smažené řízky
Kuřecí stehna po Řecku
Kávové řezy s ořechy, čokoládou a…
Kuřecí kari s kokosovým mlékem
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Rebarborový crumble se zakysanou…
Frýdecká kotleta v alobalu
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Bramborový bochánek (mazanec)
Čočkový salát se sázeným vejcem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše