Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Česnekové kuřecí nebo krůtí řízky
Gnocchi s kuřecím masem a boloňskou…
Květáková polévka + obalovaný květák
Cheesecake III.
Vepřové řízky po moravsku
Tvarohovo-třešňový dort (käsekuchen)
Lehké bylinkové máslo
Špaldové sušenky s čokoládou
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek