Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Musaka z lilku - Balkán
Losos s jogurtovou omáčkou a…
Krém / krémová náplň do doutníčků,…
Rafaelo IV.
Jahodové řezy s pudinkem a želé
Guláš z hovězího (vepřového) srdce
Bůček na pivu - pikantní
Kančí guláš - staročeský
Šťouchané brambory s jarní cibulkou
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek