Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Linecký tvarohový koláč
Můj vlastní kuskus
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Dýňová polévka III.
Tvarohový koláč s třešněmi II.
Hruškový koláč s tvarohovým těstem a…
Mleté maso po marocku
Jednoduchá zeleninová polévka s…
Těstoviny se smetanovo-sýrovou…
Knedlíčky s vepřovým
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek