Jižanské fazole s klobásou
Jižanské řízky
Kotlety na šlehačce
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné, maso je z marinády krásně křehké a chuťově perfektní. Možná vyzkouším i v "grilovací sezoně" :)
To musí být dobrý.To o víkendu zkusím.
Jejda - tohle vyzkouším. Vždycky jsem se bála přidávat do masa pomerančový džus, ale je to mňamka.
Roštěnky na kmínu
Karamelovo-ořechové řezy
Květáková polévka + obalovaný květák
Chřestový krém - polévka
Jahelníkový nákyp
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Jednoduché špenátové špecle
Cibulová polévka podle Marušky
Ovesné vločky (zdravá snídaně)
Smažené nudle s krůtím masem
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek