• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jídlo z papíru
Napište svůj komentář k receptu

Jídlo z papíru

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jídlo z papíru
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g vepřová krkovice
    • 4
      ks cibule menší
    • 4
      ks rajčata
    • 4
      ks čerstvé žampiony nebo hřiby - větší
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
    • 40
      ml červené víno
    • papír na pečení
    • máslo na pomazání

Postup přípravy receptu

1
Maso a houby nakrájíme na kousky, cibule a rajčata na tenká kolečka. Všechny ingredience smícháme opatrně a ponecháme v lednici alespoň 24 hodin.
2
Pak si připravíme 4 kousky papíru, pomažeme je máslem a naneseme na každý 1/4 směsi. Zabalíme a pečeme v troubě na 200 °C zhruba 45-50 minut.
3
Servírujeme zabalené. K tomu se hodí bílé pečivo a podle mého manžela taky řezané pivo :-)
4
Recept pochází z Turecka, bylo tam použito jehněčí maso - do této podoby jsem ho upravila já.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Závitky v rýžovém papíru

Závitky v rýžovém papíru

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Salát jako hlavní jídlo

Salát jako hlavní jídlo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kaňka | 15. 4. 2012 12:11

    a nezkoušel někdo místo pečícího papíru takový ten průhledný pečící rukáv?

  • Hollows Hollows | 30. 5. 2007 22:06

    <a href="http://www.com-onlinebooks.com/Deathly-Hollows-Book.html">Harry Potter: Deathly Hollows</a> is supposed to be the best book in the series! http://www.com-onlinebooks.com/Deathly-Hollows-Book.html

  • 000 000 | 13. 5. 2007 15:34

    Vařte to,je to dobré.Dnes jsem byla pochválená.Přílohu jsem dělala brambory,pak snad by se hodil ještě chleba.

  • verunka berunka | 4. 5. 2007 16:31

    místo papíru je podle mně lepší alobal......

  • pavlína dankovcová | 2. 5. 2007 16:52

    A ten papír je jen k zabalení nebo ho potom jíte?? Vždyť by byl nepoživatelný!!!

  • Nomia | 1. 4. 2007 14:02

    mam doma turka takze jsem uvitala to ze se tam v klidu muze dat to jehneci...to bude mit ale radost :D

  • Irena | 21. 3. 2007 16:36

    Miluji jehněčí maso, a tak jsem přívítala další úžasný recept na přípravu tohoto pokrmu. Víno nejen vylepšuje chuť, ale také ničí choroboplodné zárodky.

  • Anonym | 13. 1. 2007 20:30

    Stejné jako maso v alobalu, které dělám, dobré

  • Airan | 13. 1. 2007 19:30

    Lenko, zrovna dnes jsem to delala s kurecimi stehenni platky, je to mozna jeste lepsi nez s veprovym masem:-)

  • Lenka | 5. 10. 2006 10:47

    Můžu to udělat i s kuřecím? Nebo jiným druhem masa?

  • Airan | 27. 9. 2006 16:57

    Gabi, ano, normalni papir na peceni.Jani, jde to i bez vina, parkrat jsem to tak "osulila", pokapala jsem to sojovkou :-))) Jestli je krkovice moc libova je dobre pridat platek masla.

  • Jana z VM | 27. 9. 2006 14:52

    Airan, musí tam být to víno ? U nás se červené nepije, tak by bylo škoda kvůli tomu načínat celou láíhev! Díky za odpověď!

  • Gábina Houšková | 27. 9. 2006 09:16

    Airan, jaký používáte papír? Ten klasický na pečení?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Turecko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Červené víno Cibule Máslo Papír na pečení Pepř mletý Rajčata Sůl Tymián Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí ragú s brokolicí

Krůtí ragú s brokolicí

Kuřecí prsa zapečená se špenátem

Kuřecí prsa zapečená se špenátem

Mufínky

Mufínky

Rýže se zelím a mletým masem

Rýže se zelím a mletým masem

Treska na gril

Treska na gril

Jablíčka v županu se žloutkovým krémem

Jablíčka v županu se žloutkovým krémem

Bramborovo-cuketová polévka jednoduše a zdravě

Bramborovo-cuketová polévka jednoduše…

Tortilly s fazolovou směsí

Tortilly s fazolovou směsí

Chřest s bešamelovou omáčkou

Chřest s bešamelovou omáčkou

Doporučujeme

20 minut
Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

Parmazánová kaše s žampiony a rajčaty

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Poslední sledované recepty

56
Sushi sendvič Onigirazu
Sushi sendvič Onigirazu
50
Těstoviny (nejen) s kuřecím masem - zdravě a chutně
Těstoviny (nejen) s…
41
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
37
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
36
Dýňová tortila
Dýňová tortila

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Od pondělí do pátku: Rychlé večeře z pánve
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými ušetříte a hlavně si pochutnáte jako v restauraci
Obědy do krabičky: Nejlepší recepty, se kterými…
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se sladkým uměním, které potěší každého milovníka literatury
Dorty pro knihomoly jsou hit! Pokochejte se…
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a 90. let, v nichž se zpívá o jídle nebo pití?
Retro kvíz: Jak dobře znáte české hity 70., 80. a…
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
AHA.cz Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Něrgešová přišla o velkou část mozku: Já mám strašnej strach

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Jaký účes byl trendy v roce, kdy jste se narodila? Zjistěte to!

Ženy.cz Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Proč říkáme „Jsem v pohodě”, když v nás zuří malá sopka?

Blesk.cz Robbie Wiliams v Praze: Vyrazil dech Gondíkové i Absolonové

Robbie Wiliams v Praze: Vyrazil dech Gondíkové i Absolonové

SportRevue.cz FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

FOTO: 32 (ex)manželek a (ex)přítelkyň anglických (ex)fotbalistů

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

Psychologický test: Která z trojic netvoří rodinu? Odpověď odhalí vaši osobnost!

  • Recepty.cz
  • Jídlo z papíru
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact