• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jídlo z papíru
Napište svůj komentář k receptu

Jídlo z papíru

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jídlo z papíru
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g vepřová krkovice
    • 4
      ks cibule menší
    • 4
      ks rajčata
    • 4
      ks čerstvé žampiony nebo hřiby - větší
    • sůl
    • pepř mletý
    • tymián
    • 40
      ml červené víno
    • papír na pečení
    • máslo na pomazání

Postup přípravy receptu

1
Maso a houby nakrájíme na kousky, cibule a rajčata na tenká kolečka. Všechny ingredience smícháme opatrně a ponecháme v lednici alespoň 24 hodin.
2
Pak si připravíme 4 kousky papíru, pomažeme je máslem a naneseme na každý 1/4 směsi. Zabalíme a pečeme v troubě na 200 °C zhruba 45-50 minut.
3
Servírujeme zabalené. K tomu se hodí bílé pečivo a podle mého manžela taky řezané pivo :-)
4
Recept pochází z Turecka, bylo tam použito jehněčí maso - do této podoby jsem ho upravila já.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Závitky v rýžovém papíru

Závitky v rýžovém papíru

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Salát jako hlavní jídlo

Salát jako hlavní jídlo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kaňka | 15. 4. 2012 12:11

    a nezkoušel někdo místo pečícího papíru takový ten průhledný pečící rukáv?

  • Hollows Hollows | 30. 5. 2007 22:06

    <a href="http://www.com-onlinebooks.com/Deathly-Hollows-Book.html">Harry Potter: Deathly Hollows</a> is supposed to be the best book in the series! http://www.com-onlinebooks.com/Deathly-Hollows-Book.html

  • 000 000 | 13. 5. 2007 15:34

    Vařte to,je to dobré.Dnes jsem byla pochválená.Přílohu jsem dělala brambory,pak snad by se hodil ještě chleba.

  • verunka berunka | 4. 5. 2007 16:31

    místo papíru je podle mně lepší alobal......

  • pavlína dankovcová | 2. 5. 2007 16:52

    A ten papír je jen k zabalení nebo ho potom jíte?? Vždyť by byl nepoživatelný!!!

  • Nomia | 1. 4. 2007 14:02

    mam doma turka takze jsem uvitala to ze se tam v klidu muze dat to jehneci...to bude mit ale radost :D

  • Irena | 21. 3. 2007 16:36

    Miluji jehněčí maso, a tak jsem přívítala další úžasný recept na přípravu tohoto pokrmu. Víno nejen vylepšuje chuť, ale také ničí choroboplodné zárodky.

  • Anonym | 13. 1. 2007 20:30

    Stejné jako maso v alobalu, které dělám, dobré

  • Airan | 13. 1. 2007 19:30

    Lenko, zrovna dnes jsem to delala s kurecimi stehenni platky, je to mozna jeste lepsi nez s veprovym masem:-)

  • Lenka | 5. 10. 2006 10:47

    Můžu to udělat i s kuřecím? Nebo jiným druhem masa?

  • Airan | 27. 9. 2006 16:57

    Gabi, ano, normalni papir na peceni.Jani, jde to i bez vina, parkrat jsem to tak "osulila", pokapala jsem to sojovkou :-))) Jestli je krkovice moc libova je dobre pridat platek masla.

  • Jana z VM | 27. 9. 2006 14:52

    Airan, musí tam být to víno ? U nás se červené nepije, tak by bylo škoda kvůli tomu načínat celou láíhev! Díky za odpověď!

  • Gábina Houšková | 27. 9. 2006 09:16

    Airan, jaký používáte papír? Ten klasický na pečení?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Pečení Turecko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé žampiony Červené víno Cibule Máslo Papír na pečení Pepř mletý Rajčata Sůl Tymián Vepřová krkovice
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Tatarský biftek z lososa

Tatarský biftek z lososa

Sypaná buchta

Sypaná buchta

Díratá buchta z čokoládových figurek

Díratá buchta z čokoládových figurek

Vajíčková pomazánka IV.

Vajíčková pomazánka IV.

Linecké košíčky s jahodami

Linecké košíčky s jahodami

Jablková buchta II

Jablková buchta II

Flíčky se zelím

Flíčky se zelím

Čínská sladkokyselá omáčka

Čínská sladkokyselá omáčka

Bezlepkové Míša řezy

Bezlepkové Míša řezy

Doporučujeme

20 minut
Pečené batáty se zelným salátem a pestem

Pečené batáty se zelným salátem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

23
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
14
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
13
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu
9
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
9
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás zahřejí
Od pondělí do pátku: 5 rychlých večeří, které vás…
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat trochu jinak
Zelí k svatomartinské huse: 3 tipy, jak ho udělat…
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka: Upečte si vláčný moučník z rodinné kuchařky
Ořechová bábovka podle babičky Josefa Maršálka:…
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které se pojí k 11. listopadu?
Svatomartinský kvíz: Znáte tradice a zvyky, které…
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak ji připravit, aby byla měkká a křupavá?
Pečená husa nesmí na svatého Martina chybět. Jak…
AHA.cz Konec všem nadějím: Jde o Bílou a Filipiho

Konec všem nadějím: Jde o Bílou a Filipiho

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Denní horoskop na pondělí 10. 11. 2025: Kdo dostane pochvalu od šéfa a koho čeká zkouška nervů?

Denní horoskop na pondělí 10. 11. 2025: Kdo dostane pochvalu od šéfa a koho čeká zkouška nervů?

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Oddlužená herečka Veronika Gajerová: Vzkaz kolegyním, kterým nesplatila dluhy!

Oddlužená herečka Veronika Gajerová: Vzkaz kolegyním, kterým nesplatila dluhy!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Výklad karet pro nový týden: Těžké energie pro dvě znamení! A varování před mužem

Výklad karet pro nový týden: Těžké energie pro dvě znamení! A varování před mužem

  • Recepty.cz
  • Jídlo z papíru
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact