• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jídlo chudých
Napište svůj komentář k receptu

Jídlo chudých

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jídlo chudých
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g brambory
    • 300
      g brokolice
    • 100
      ml mléko
    • sůl
    • muškátový oříšek
    • 100
      g tvrdý sýr
    • máslo (Oříšek)

Postup přípravy receptu

1
Brambory uvaříme a uděléme z nich bramborovou kaši, osolíme, ochutíme muškátovým oříškem, omastíme máslem. Bramborovou kaši dáme do zapékací misky a poklademe vařenou brokolicí, kterou zasypeme strouhaným sýrem. Zapékáme, dokud se sýr nerozpustí. Zdobíme restovanou cibulkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zákusek chudých

Zákusek chudých

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní jídlo

Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…

Salát jako hlavní jídlo

Salát jako hlavní jídlo

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • BronislavaP
    BronislavaP | 23. 1. 2016 16:29

    Docela dobré jídlo...

  • Jirka | 22. 3. 2014 10:52

    Velice dobré jídlo, do bramborové kaše jsem dal navíc trochu sušeného česneku.

  • Dům bez jídla | 20. 11. 2013 12:17

    Tvrdý sýr,brambory a máslo?A to má být chudý recept :-D

  • Mr. Socka | 25. 6. 2011 13:53

    To snad nemůžou jíst lidé, ale jen prasata! Lidi začněte už konečně makat a neztěžujte si věčně! Posílám pozdrav z Karibiku z jachty. Mějte se. :-) :-) :-)

  • Anonym | 8. 6. 2007 10:56

    Je to dobré

  • Pavel Nepovím | 7. 6. 2007 06:13

    Mno fakt jeste negdy skusim recept zatlasu!!! byl to nehorazny hnus, ktery jsme vyhodil psovi

  • Irena Klasová | 5. 6. 2007 13:03

    Fakt skvělý. "Troubu" a brambory doma máme, brokolice byla v akci, nebylo tedy co řešit.

  • Věra z DC | 4. 6. 2007 13:07

    Tedy!!!! kdo nezkusil o hodně přišel. Musím říci, že je to velice chutný a lehký recept, hlavně pro ty kdo maj doma "troubu" :-))

  • kiki neřeknu | 4. 6. 2007 11:20

    mno tak to je dost trapný:-)a nechutný

  • Jana Franclová | 4. 6. 2007 10:34

    Hlav ně, že máte na počítač. Trouba holt musí počkat. Jana

  • Anonym | 5. 3. 2005 13:43

    a zbude vám na brouzdání po internetu...:-)))

  • Maida | 5. 3. 2005 12:57

    no, ještě že máte nakoupený alespoň ten muškátový oříšek....:-))

  • pavla | 4. 3. 2005 20:35

    To my nemame ani na ty bramrory. Tak třeba příště

  • Anonym | 5. 11. 2004 15:30

    my troubu mame, ale ty nehorazne ceny za brokolici ....

  • Anonym | 30. 8. 2004 14:23

    Mslela jsem si, že je to přesně jídlo pro nás, ale by jsme tak chudí, že nemáme troubu, takže nic :-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zelenina
Pokrmy Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Vaření Levně Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Brokolice Máslo Mléko Muškátový oříšek Sůl Tvrdý sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka ala iNDY

Kuřecí prsíčka ala iNDY

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Rychlá drůbeží játra, jako smažená

Kakaové řezy s jablky

Kakaové řezy s jablky

Babiččin falešný tatarák

Babiččin falešný tatarák

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a polevou

Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…

Vajíčková pomazánka z lučiny

Vajíčková pomazánka z lučiny

Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky

Kakaové řezy s krémem

Kakaové řezy s krémem

Chřest s bešamelovou omáčkou

Chřest s bešamelovou omáčkou

Doporučujeme

35 minut
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

Zapečené noky s rajčaty a mletým masem

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

36
Klasické lečo
Klasické lečo
33
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
27
Řezy Raffaelo
Řezy Raffaelo
21
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x jinak
Od pondělí do pátku: Bleskové bramborové noky 5x…
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Dýňová polévka: 6 osvědčených tipů, jak na ni!
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
AHA.cz Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Dračice Šafářová vyrazila do společnosti: Brada spadla i Plekancovi!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Nejkrásnější róby z Academy Museum Gala 2025: Přehlídka bez jediné chybičky

Ženy.cz Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Partner(ka) má ADHD. Jak to přežít a co když jste na tom stejně?

Blesk.cz Šok u Madonny: Chtěla se zabít!

Šok u Madonny: Chtěla se zabít!

SportRevue.cz FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

FOTO: Paulina Gretzky a 25 dalších půvabných dcer bývalých slavných sportovců

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

Co o vás říká číslo narození? Ukazuje vaši minulost a prozradí silné a slabé stránky

  • Recepty.cz
  • Jídlo chudých
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact