• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jendova buchta
Napište svůj komentář k receptu

Jendova buchta

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jendova buchta
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 0,50
      hrnek olej
    • 0,50
      hrnek mléko Vlažné
    • 1
      ks vejce
    • prášek do pečiva

Postup přípravy receptu

1
Vejce a cukr ušleháme. Postupně přidáváme mouku, kterou smícháme s práškem do pečiva, dále olej a mléko. Vše řádně promícháme a pro lepší efekt můžeme 1/4 těsta smíchat s kakaem. Pečeme při 200 °C asi 15-20 minut (poznáme podle růžovějících okrajů).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s ořechy - hrnková buchta podle Lidky

Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…

Jednoduchá citronová buchta

Jednoduchá citronová buchta

Jogurtová buchta s ovocem

Jogurtová buchta s ovocem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • H | 1. 2. 2007 16:39

    Je to dobré a rychlé, ale na jeden plech moc málo. Dělám z dvojité dávky a dávám víc mléka.

  • Libuska sachová | 13. 7. 2006 17:03

    to je ta nej buchta kterou sem kdy vyzkousela....levna rychla a super......fakt

  • Martina Hühneová | 1. 8. 2005 11:17

    Starý osvědčený recept. Když to vyliji na plech, pokladu ovocem (čerstvým nebo kompotovaným) a posypuu drobenkou, je z toho celkem chutný koláč. Zaměním -li prdopeč za prášek do perníku a přidám dvě-tři lžíce kakaa, ořechy, kandované ovoce, rozinky apod. , vyloudím jedlý perník. Moje matka tento recept dohnala k dokonalosti - vynechá cukr, vylije na pekáč, poklade lečem a říká tomu pizza:o))

  • Lojza Vseprt | 31. 7. 2005 20:38

    to je snad nejlepší recept, ktery sem kdy vyzkousela, rychly a dobry...nevim co proti tomu ostatni namitaji, at se taky ukazou se svym receptem....

  • Marta | 22. 6. 2005 07:06

    Nového to možná nic není, ale já tento recept používám jako univerzál místo piškotových třených těst.Vše dám do mísy a zamíchám.Jen mám 1 hrnek mléka.A je to dobré těsto a jednoduché a použitelné na vše!Bublanina,řezy i bábovky.

  • Anonym | 21. 6. 2005 21:33

    souhlasím s cha cha cha!

  • Libuše Romančíková | 21. 6. 2005 20:23

    Tak jestli tohle je něco nového a bůhvíjak dobrého,tak to jsem tedy amatér.A že by se upečená buchta poznala podle růžovějících okrajů???Tomu nevěřím!!!

  • cha cha cha | 21. 6. 2005 18:52

    nic nového buchta jak buchta.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Mléko Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krůtí rolky se zeleninou

Krůtí rolky se zeleninou

Domácí šunka

Domácí šunka

Vepřové ragú z mletého masa

Vepřové ragú z mletého masa

Domácí kečup

Domácí kečup

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Jablečná přesnídávka z papiňáku

Muffiny banánovo čokoládové

Muffiny banánovo čokoládové

Kuřecí na houbách pro začínající kuchaře

Kuřecí na houbách pro začínající…

Bramborová polévka s houbami a uzeninou

Bramborová polévka s houbami a…

Salát Coleslaw light

Salát Coleslaw light

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

23
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky z cukety)
Cukeťáčky s uzeným masem…
22
Smažené krůtí řízky
Smažené krůtí řízky
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
17
Hovězí Massaman karí s batáty
Hovězí Massaman karí s…

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

Hvězda Ulice Solaříková se mění: Vypadá jako Meg Ryanová

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Jendova buchta
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact