• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Jemné palačinky z acidofilního mléka
Napište svůj komentář k receptu

Jemné palačinky z acidofilního mléka

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.1
hodnotilo: 57
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Jemné palačinky z acidofilního mléka
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 200
      ml podmáslí , acidofilní mléko či kefír
    • 1
      ks vejce
    • 60
      g hladká mouka dle hustoty těsta, cca
    • sůl - špetka
    • 1
      lžíce vanilkový cukr
    • olej na smažení
  • Dále dle chuti
    • skořice - mletá
    • strouhaný kokos
    • kakao
    • zakysaná smetana nebo jogurt, šlehačka, zmrzlina...

Postup přípravy receptu

1
Acidofilní mléko smícháme s vejcem, cukrem, solí, moukou a vše vymícháme v hladké řidší těstíčko, které se nám bude dobře rozlévat po rozpálené pánvi s trochou oleje. Množství mouky se může lišit podle hustoty mléka a jelikož v ingrediencích chybí acidofilní mléko, zadal jsem tedy podmáslí i kefír, jelikož jsou to v podstatě všechno kyselá mléka, která dodají palačinkám jemnost.
2
Smažíme z obou stran dozlatova, neobracíme dřív, než je osmaženo, aby se nám palačinky zbytečně netrhaly. Z uvedeného množství budou 3-4 palačinky. Záleží na velikosti pánve a tloušťce palačinky.
3
Dozdobíme dle vlastní chuti a fantazie.
4
Těsto můžeme také ochutit například skořicí, kakaem, kokosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec

Jemné lívance z acidofilního mléka -…

Výborné lívance z acidofilního mléka

Výborné lívance z acidofilního mléka

Jemné tvarohové palačinky

Jemné tvarohové palačinky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Sladká jídla Nejlepší dezerty Vegetariánské a zdravé
Pokrmy Moučníky Sladké Z mléka / sýra Bezmasá jídla Dezerty Snídaně Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Smažení Děti Vegetariáni Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Kakao Olej Podmáslí Skořice - mletá Strouhaný kokos Sůl Vanilkový cukr Vejce Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát s francouzskou zálivkou

Zeleninový salát s francouzskou…

Klasická hovězí roláda

Klasická hovězí roláda

Bábovka z vaječného likéru

Bábovka z vaječného likéru

Rebarborový dort II.

Rebarborový dort II.

Dýně z pánve

Dýně z pánve

Karbenátky po našem

Karbenátky po našem

Buchta z cizrny

Buchta z cizrny

Domácí müsli tyčinky

Domácí müsli tyčinky

Pečený květák s kari

Pečený květák s kari

Doporučujeme

60 minut
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.

80 minut
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

Plněné papriky s rajčatovou omáčkou

90 minut
Francouzský koláč s hruškami

Francouzský koláč s hruškami

Zapečená plněná rajčata

Zapečená plněná rajčata

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

95 minut
Brownies s ostružinovým pyré

Brownies s ostružinovým pyré

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Quiche s červenou řepou a sýrem

Quiche s červenou řepou a sýrem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

59
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
48
Brokolice se slaninou (nejen) z remosky
Brokolice se slaninou …
35
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
35
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
30
Švestkový koláč bez lepku s drobenkou
Švestkový koláč bez…

Zajímavé články

Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší? Sladké i slané varianty!
Jak upéct muffiny, po kterých se hned zapráší?…
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat, švestek nebo jablek a doplňte jím sýry i maso
Čatní neodoláte! Připravte si ho z rajčat,…
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm potřebujete vědět
UFO na talíři aneb patison a vše, co o něm…
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou zeleninu ze zahrádky? Poradíme vám!
Jak zamrazit rajčata, cukety, papriky a jinou…
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si poklad, který oceníte nejen v zimě
Domácí omáčka z pečených rajčat: Vyrobte si…
AHA.cz Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Etzler rudý vzteky! Jde o Bohdalovou

Mimibazar Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Jak vést politickou diskuzi a nezničit si rodinné a přátelské vztahy

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Hana Zagorová by oslavila 79 let. Jaká tajemství skrýval její život mimo pódia?

Ženy.cz Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Dvacetiletá Sofia Isella řeže do genderových klišé. Proč vystupuje pokrytá hlínou?

Blesk.cz Hana Zagorová (†75) by slavila 79: Dojemný vzkaz od Margity!

Hana Zagorová (†75) by slavila 79: Dojemný vzkaz od Margity!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Jaký typ ženy jste? Tohle o vás vypovídá měsíc, ve kterém jste se narodila!

Další doporučené recepty:

Jemné kuřecí závitky
Jemné kuřecí závitky
Jemné lívance z acidofilního mléka - bez vajec
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Jemné ovocné knedlíky z odpalovaného těsta
Jemné ovocné knedlíky z odpalovaného…
Jemné pudinkové řezy s ovocem
Jemné pudinkové řezy s ovocem
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Jemné tvarohové lívance - kynuté
Jemné tvarohové nočky s ovocnou omáčkou
Jemné tvarohové nočky s ovocnou omáčkou
  • Recepty.cz
  • Jemné palačinky z acidofilního mléka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact