Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněné bramborové knedlíky
Tvarohové šátečky
Ořechové řezy se žloutkovou polevou
Nivová pomazánka II.
Beránek hrnkový
Výborný kuřecí salát II.
Květákový salát nebo pomazánka
Babiččina ořechová bábovka
Čokoládové sušenky
Pórková polévka s fazolemi a toasty
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Pomazánka z pečeného česneku