Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené flíčky se šunkou
Dvoubarevné jablkové řezy
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Kávový zákusek - řezy
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Nivová pomazánka s mozzarelou
Omeleta s kuskusem
Tvarohové placky
Bůčkové výpečky se zázvorem, aneb…
Pórková polévka s fazolemi a toasty
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Pomazánka z pečeného česneku
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky