Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře na česneku
Tuňáková pomazánka
Tvarohová pomazánka
Želatinová mňamka
Dort pro chlapy
Olejová bábovka VII.
Štrúdl s jablky, tvarohem a mandlemi
Špaldové housky
Rebarborový koláč s pudingem
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Pomazánka z pečeného česneku
Marry Me Chicken
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Perníčky
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky
Nejjednodušší jablečný koláč