Jemné jehněčí maso naložené v marinádě s rozmarýnem, tymiánem, česnekem a citronovou kůrou si zamilujete pro jeho křehkost i bylinkovou vůni. Ogrilované dozlatova chutná prostě báječně.
RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO
RADA: Jak vybrat kvalitní maso
RADA: VIDEO, jak na špenátovou nádivku bez masa
Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí filet s borůvkami
Jehněčí kotlety
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová pečeně se špenátem
Kuře po židovsku podle paní…
Tvarůžková pomazánka (vařená,…
Blesková roláda s pudinkem
Lehký kakaový koláč se švestkami
Zdravý chléb do formy
Dršťková polévka podle mojí babičky
Vepřové maso s celerem
Smaženka s restovanou zeleninou
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným