Vychutnejte si intenzivní chuť šťavnatého jehněčího masa s aromatickým rozmarýnem. Ideální pro rychlou večeři, letní grilování nebo jako elegantní pohoštění pro hosty.
RADA: Jak připravit mleté maso k těstovinám?
Losos na grilu
Jehněčí kotlety
Jehněčí guláš
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuře na citronech
Zapečené rybí filety
Chorvatský bramborový salát z Dolače
Vajíčková pomazánka III.
Celozrnné dalamánky
Vepřové na houbách s fazolkami
Těstoviny s řepou - zapékané
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Filet z candáta se šťouchaným…
Omeleta s cibulí a pórkem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví