Vychutnejte si intenzivní chuť šťavnatého jehněčího masa s aromatickým rozmarýnem. Ideální pro rychlou večeři, letní grilování nebo jako elegantní pohoštění pro hosty.
RADA: Jak připravit mleté maso k těstovinám?
Losos na grilu
Jehněčí kotlety
Jehněčí guláš
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapékaná kapusta s rýží
Dršťková polévka z václavek
Kedlubnová krupicová polévka
Třešňový závin
Gulášová polévka z předního hovězího…
Jarní polévka s krupicovými nočky
Bílý smetanovo-tvarohový dort
Řízky v klobásovém zelí
Americké Brownies (vynikající)
Mexická tortilla se zelným salátem
Vanilkové rohlíčky - rychlé
Rumové kuličky nepečené a snadné
Klasický recept na polevu na perníčky
Linecké těsto pro začátečníky
Vaječný koňak
Šlehačkové cukroví
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Klasická zelňačka