Vychutnejte si intenzivní chuť šťavnatého jehněčího masa s aromatickým rozmarýnem. Ideální pro rychlou večeři, letní grilování nebo jako elegantní pohoštění pro hosty.
RADA: Jak připravit mleté maso k těstovinám?
Losos na grilu
Jehněčí kotlety
Jehněčí guláš
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Sekaná se sýrovou kůrčičkou
Třešňový koláč z podmáslí
Drožďová polévka křečka Josífka s…
Chlebové "lasagne"
Citronová (pomerančová) bábovka
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
Maso se sýrovou omáčkou a špenátovými…
Americké Brownies (vynikající)
Jablečný (ovocný) nákyp z ovesných…
Lečo s fazolemi a klobásou
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki