Vychutnejte si intenzivní chuť šťavnatého jehněčího masa s aromatickým rozmarýnem. Ideální pro rychlou večeři, letní grilování nebo jako elegantní pohoštění pro hosty.
RADA: Jak připravit mleté maso k těstovinám?
Losos na grilu
Jehněčí kotlety
Jehněčí guláš
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dunajské vlny
Tvarohový koláč s citronem
Tvarohový koláč s ovocem III.
Kuře v jogurtové marinádě II.
Bulharské řezy
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými…
Fofr perník
Pórková polévka s cizrnou
Utopenci podle Gajzy
Quiche s červenou řepou a sýrem
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Pikantní pečený bůček
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce
Hrnková dýňová roláda
Křížaly - sušená jablka
Makovec se švestkami
Huevos rancheros