Vychutnejte si intenzivní chuť šťavnatého jehněčího masa s aromatickým rozmarýnem. Ideální pro rychlou večeři, letní grilování nebo jako elegantní pohoštění pro hosty.
RADA: Jak připravit mleté maso k těstovinám?
Losos na grilu
Jehněčí kotlety
Jehněčí guláš
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pekingské maso
Humrové chlebíčky
Karamelovo-ořechové řezy
Pečený králík se žampiony
Zapečená (nejen) krůtí játra
Šťavnatá ryba s voňavým bramborem
Zapečené brambory s brokolicí,…
Pravá Hoisin čína s nudlemi
Losos (nejen) v bylinkách
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki