• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý segedín
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchý segedín

autor: Erunka
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 15
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchý segedín
Nahrát fotku
 

Suroviny

5 porce
    • 1
      kg vepřová kýta
    • 0,50
      kg kysané zelí
    • 5
      ks cibule
    • 1
      lžíce pálivá paprika
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 0,50
      l zeleninový vývar
    • 0,20
      l mléko
    • 1
      lžíce olej

Postup přípravy receptu

1
Cibuli nakrájíme na drobno a zpěníme ji na oleji ve velkém hrnci. Na cibulový základ nasypeme na kostky nakrájené maso a necháme zatáhnout. Přisypeme sladkou i pálivou papriku, zalijeme vývarem a přiklopíme pokličkou. Na mírném plameni necháme vařit minimálně hodinu, čím déle tím lépe. Ačkoli je kýta sušší maso, delším vařením krásně změkne a nemusíme z masa okrajovat tlusté kousky.
2
Když je maso měkké, tak guláš zjemníme mlékem a popřípadě dochutíme kořením. Vmícháme zelí a necháme probublat. Nejvhodnější příloha je houskový knedlík.
3
Tento recept je takřka bez práce a chutná výborně, nejlépe druhý nebo třetí den, když je maso více rozleželé, ale u nás doma se do druhého většinou sní :o)
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Sójový segedín

Sójový segedín

Segedín s knedlíkem po našem

Segedín s knedlíkem po našem

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a výborný

Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tomas | 19. 5. 2013 09:30

    paprika patří do základu,to nevíš <3

  • alabai | 19. 5. 2013 07:50

    Špatné foto? vždytˇ to nemá žádnou barvu.Papriku nikdy nerozpustíš tímto způsobem. =-O

  • ruzenka | 14. 1. 2013 13:04

    miluju segedin,a tadyten je proste mnamka ;-)

  • Dáša | 16. 10. 2012 12:14

    Výborny a rychle hotov ;-)

  • Tomáš | 20. 10. 2011 21:56

    Bůček na segedin stačí.Navíc v segedinu kus tlustého být musí,je to pak chutnější,takže ten bůček se na segedin hodí víc.Krkovice je škoda jsou z ní super řízky :).

  • monak
    monak | 1. 5. 2011 10:45

    --super jednoduchý recept...

  • recepty73
    recepty73 | 21. 4. 2011 19:58

    ... nejraději dělám z libovějšího bůčku a krkovičky, takhle to jde taky ;-) :-) ...

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Segedín Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Kysané zelí Mléko Olej Pálivá paprika Paprika - sladká Vepřová kýta Zeleninový vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mexická omáčka

Mexická omáčka

Turecká pomazánka z lilku

Turecká pomazánka z lilku

Sýrová polévka V.

Sýrová polévka V.

Bábovka MARGOT

Bábovka MARGOT

Makové koblížky

Makové koblížky

Fenyklový salát s pomerančem

Fenyklový salát s pomerančem

Pečené donuty

Pečené donuty

Dresing

Dresing

Adžika směs z mletého masa

Adžika směs z mletého masa

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

19
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
18
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
17
Tvarohové řezy s mákem
Tvarohové řezy s mákem
13
Celerovo-sýrové placičky s Lučinou
Celerovo-sýrové placičky…
12
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem
Restované žampiony s…

Zajímavé články

Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
AHA.cz Martin Stropnický odhalil novinku: Těší se na miminko

Martin Stropnický odhalil novinku: Těší se na miminko

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Nejkrásnější róby na Governor Awards: Které hvězdy ovládly červený koberec?

Nejkrásnější róby na Governor Awards: Které hvězdy ovládly červený koberec?

Ženy.cz Síla, která nepálí. Černý česnek jako tajný recept na harmonii těla i mysli

Síla, která nepálí. Černý česnek jako tajný recept na harmonii těla i mysli

Blesk.cz Nemocný Patrik Hezucký: Zprávy z lůžka! A dojemná slova manželky...

Nemocný Patrik Hezucký: Zprávy z lůžka! A dojemná slova manželky...

SportRevue.cz Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Nahota, běh, plavání, moře piva a zábava - takhle opět přivítají dánští studenti jaro

Maminka.cz Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Přehnaně liberální výchova je naprostá ohavnost. My se nepřizpůsobujeme dítěti. Dítě se přizpůsobuje nám, říká Marek Herman

Blesk Horoskopy 4 podrazáci podle znamení zvěrokruhu: Štíři klidně zradí vlastní rodinu, Ryby na to jdou přes city

4 podrazáci podle znamení zvěrokruhu: Štíři klidně zradí vlastní rodinu, Ryby na to jdou přes city

Další doporučené recepty:

Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý ředkvičkový salát
Jednoduchý ředkvičkový salát
Jednoduchý salát z červené řepy
Jednoduchý salát z červené řepy
Jednoduchý švestkový koláč
Jednoduchý švestkový koláč
Jednoduchý těstovinový salát
Jednoduchý těstovinový salát
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
Jednoduchý těstovinový salát / příloha
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý segedín
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact