• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý boršč z Podkrkonoší
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchý boršč z Podkrkonoší

autor: Jana Hamalova
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchý boršč z Podkrkonoší
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      sklenice kysané zelí
    • 750
      g vepřový bůček
    • 1
      ks mrkev
    • 1
      ks petržel
    • celer
    • kečup - jemný
    • 1
      ks bobkový list
    • nové koření
    • sůl
    • zakysaná smetana
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Do hrnce s vodou dáme pokrájené (kdo chce proprané) zelí, na kostičky nakrájené maso a na velmi malé kostičky pokrájenou zeleninu. Zalijeme kečupem, přidáme bobkový list, nové koření a pepř a necháme vařit do měkka. Když je vše měkké, přidáme sůl. Na talíři podáváme se zakysanou smetanou.Toto množství je asi na 4-5 l polévky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Bramborovo-ovocný strouhanec z Podkrkonoší

Bramborovo-ovocný strouhanec z…

Závin s uzeným masem z Podkrkonoší

Závin s uzeným masem z Podkrkonoší

Boršč III.

Boršč III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jana | 10. 5. 2015 18:32

    Ten kečup neděsí jen vás a je to urážka boršče. Pochybuji, že v Podkrkonoší se něco takového vaří. Za pět a to bez diskuze :-$ .

  • MISSA | 21. 3. 2013 13:17

    A KDE JE CERVENA REPA VELKA CHYBA TO JE SKORO NAJDOLEZITEJSIE

  • Vendy | 11. 11. 2012 19:50

    děsí mě na tom ten kečup...a kam se poděla hlavní ingredience boršče červená řepa?

  • Ivana | 5. 2. 2012 12:51

    dobrý den, vařila jsem ho a je to opravdu dobrý a hlavně jednoduchý recept :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Polévky
Polévky Oběd Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Celer Kečup - jemný Kysané zelí Mrkev Nové koření Pepř mletý Petržel Sůl Vepřový bůček Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krémová česneková polévka

Krémová česneková polévka

Volská oka speciál

Volská oka speciál

Škvarková pomazánka III.

Škvarková pomazánka III.

Cheesecake jednoduše podle Alberta - též DIA

Cheesecake jednoduše podle Alberta -…

Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

Játrové špízy (kořeněná játra) -…

Papriky s rajčaty - sterilované

Papriky s rajčaty - sterilované

Dobré kuře

Dobré kuře

Cuketa z trouby

Cuketa z trouby

Domácí houskový knedlík

Domácí houskový knedlík

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

146
Rajčatový salát s balkánským sýrem
Rajčatový salát s…
96
Čočková polévka s uzenou krkovičkou
Čočková polévka s uzenou…
59
(ne)Kynutý závin podle Lidušky
(ne)Kynutý závin podle…
51
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
Lasagne se slaninou a…
32
Bezlepkové koláče
Bezlepkové koláče

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Nevkusné devadesátky: Seriály, kapely, jídlo i móda, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Zpěvačka hitu Pejskové se koušou Marie Pojkarová oslavila 70: Upír Krejčí si užíval s pannou

Zpěvačka hitu Pejskové se koušou Marie Pojkarová oslavila 70: Upír Krejčí si užíval s pannou

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

Další doporučené recepty:

Jednoduché žampionové kari
Jednoduché žampionové kari
Jednoduchý  korpusový dort s marcipánem
Jednoduchý korpusový dort s marcipánem
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Jednoduchý (nejen) rajský salát
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Jednoduchý domácí chléb bez hnětení
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč - výborný
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč -…
Jednoduchý grenadýrmarš
Jednoduchý grenadýrmarš
  • Recepty.cz
  • Jednoduchý boršč z Podkrkonoší
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact