• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jednoduché plněné papriky
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduché plněné papriky

autor: MKa
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduché plněné papriky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • paprika čerstvé - sezónní
    • eidam sýr
    • gothaj

Postup přípravy receptu

1
Papriky, musí být ty pravé sezónní, které trochu pálí - vydlabeme a naplníme směsí ze strouhaného eidamu a nadrobno nakrájeného gothaje (je nutné dodržet tyto ingredience a salám "nevylepšovat" záměnou za jiný).
2
Dáme péct na vymazaný pekáček. v průběhu pečení otočíme, aby byly pečené rovnoměrně do "puchýřků".
3
Podáváme s chlebem. Recept není můj, ale po ochutnání jsem jej musela pro velký úspěch zveřejnit
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Papriky plněné hermelínem

Papriky plněné hermelínem

Plněné papriky s knedlíkem

Plněné papriky s knedlíkem

Plněné papriky na cuketách (lilku) - pečené

Plněné papriky na cuketách (lilku) -…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Kateřina Sprušanská | 26. 8. 2009 10:19

    dobrý den, já tedy papriky plněné sýrem miluju, je to náš rodinný letní recept- ale přidávám do nastrouhaného sýra salám nakrájený na kostičky může být uzené nebo klobáska a přidám pepř mletý, rozmačkaný česnek a 1 vejce kterým tu masu spojím a plním papriky, podleju troškou vody kapnu olej a peču cca 25-30 minut. Bez toho česneku, vejce a pepře jsem vyzkoušela ale bylo to takové "plané". :-(

  • Markéta Valentová | 25. 8. 2009 20:36

    asi jste, Andreo, nezvážila, že jde o sýr, který se teplotou přirozeně rozteče, a proto je lepší dělat otvor do papriky co nejmenší. A co se týká paprik s plněným masem - mám je taky ráda, ale tohle má být úplně jiná CHUŤ a s těmi klasickými má tento recept společné opravdu jen to plnění

  • Andrea Plačková | 25. 8. 2009 14:58

    Dnes jsem tento tecept vyzkoušela a musím říct,že to byla katastrofa!Všechen obsah z paprik vytekl,sýr se roztekl a byla z toho hustá kaše.Nedám dopustit na papriky plněné mletým masem,nebo hotovou sekanou.

  • Lenka Blahutová | 25. 8. 2009 09:27

    Já teda včera dělala papriky klasika s mletým masem, takže nejdříve zlikvidujeme tyto a pak musím prubnout Váš recept. Jsem moc zvědavá :-)

  • Markéta Valentová | 25. 8. 2009 08:17

    jen nechápu, proč administrátoři zařadili papriky do pokrmů z mléka a sýra, když základem jsou papriky...

  • Markéta Valentová | 24. 8. 2009 19:32

    žádné koření, proto se musí dát gothaj, protože je sám o sobě dobře okořeněný. Zkuste to, je to fakt ňamka!

  • Anna Čuprová | 24. 8. 2009 16:56

    Já pečené papriky připravuji tak, že odkrojím kousek špičky, aby při pečení unikala pára.Upeču hodně, až jsou téměř hnědé.Rozkrojím, semeník může zůstat,potřu vnitřek paprik rozetřeným česnekem smíchaným s olivovým olejem a vložím na kousky balkánský sýr.Chvilku zapeču.Semeník se může sníst, je velmi dobrý.

  • helus helus | 24. 8. 2009 14:24

    Ja papriky vydlabem, vnútro paprík ochutím vegetou a striedavo plním papriky smotanovým syrom a salámou /resp.klobásou/. Keďže naraz robím 4 papriky, opekám ich iba v rajnici do zlatohneda. Po vybratí na tanier bohato posypem cesnakom. Je to výborná rýchla večera.

  • Lucie Blechová | 24. 8. 2009 14:03

    Markétko a to tam nepřijde žádné koření? Ani sůl a pepř? Docela mě láká to zkusit, ale absence koření mě trochu odrazuje, aby papriky nebyly "jalové" a bez chuti... Lucie

  • Věra Štroblová | 24. 8. 2009 10:10

    Něco podobného jsem slyšela, ale byl smíchaný salám se sýrem a vejci a naplněné papriky zalité smetanou a zapečené také jsem nezkoušela ale prý je to bomba :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Z mléka / sýra Ze zeleniny Uzeniny Oběd Večeře Pečení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Eidam sýr Gothaj Paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Houby na smetaně

Houby na smetaně

Mexické "Guacamole"

Mexické "Guacamole"

Kiwi řezy

Kiwi řezy

Ořechovo-ananasová buchta

Ořechovo-ananasová buchta

Houbová bramboračka

Houbová bramboračka

Rychlé banánové lívance

Rychlé banánové lívance

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

Fritatta s cuketou

Fritatta s cuketou

Pikant salát

Pikant salát

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
30
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
29
Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový /…
27
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína
25
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Zlatokopky podle zvěrokruhu: Ženám v těchto znameních jde často jen o peníze

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Režisér Zdeněk Troška (72): První vystoupení po boji s vážnou nemocí

Režisér Zdeněk Troška (72): První vystoupení po boji s vážnou nemocí

SportRevue.cz 16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

16 nejdražších přestupů českých fotbalistů v historii. Králem je (stále) Pavel Nedvěd

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Jednoduché plněné papriky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact