• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jednoduché a výborné těsto na buchtu (hrníčkové)
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduché a výborné těsto na buchtu (hrníčkové)

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 163
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduché a výborné těsto na buchtu (hrníčkové)
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr krystal
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 2
      ks vejce
    • 1
      hrnek olej
    • 1
      dl mléko na rozředění

Postup přípravy receptu

1
Nejprve smícháme suché přísady, tedy: mouka, cukr, prášek do pečiva. Poté přimícháme vejce, olej a mléka tolik, aby těsto bylo vláčné dalo se na plech krásně vylít. Pokud do tohoto těsta přidáme kakao, máme hned těsto tmavé.
2
Na tuto buchtu se hodí cokoliv: ovoce, drobenka, pudink, tvaroh atd. Poté máte z jednoho těsta hned více buchet.
3
Buchta je jednoduchá, opravdu výborná a hlavně u toho zamažete pouze 1 mísu, vařečku a hrneček.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Výborné hrníčkové knedle

Výborné hrníčkové knedle

Těsto bábovkové hrníčkové

Těsto bábovkové hrníčkové

Poleva na buchtu Margot i jiné

Poleva na buchtu Margot i jiné

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • petr* | 16. 10. 2016 21:16

    kolik ceho tam mam dat ?

  • leos | 24. 4. 2016 15:04

    super neni co dodat :-)

  • Kateřina | 27. 2. 2016 21:02

    Skvělý a velmi rychlý recept! Použila jsme menší hrneček aby to nebylo moc mastné a sladké, přidala banány a celá rodina se mohla užrat ;-) doporučuju :-)

  • Kateřina | 27. 2. 2016 21:01

    Skvělý a velmi rychlý recept! Použila jsme menší hrneček aby to nebylo moc mastné a sladké, přidala banány a celá rodina se mohla užrat ;-) doporučuju :-)

  • Aneta | 3. 2. 2016 18:20

    Dobrý den je mi teprv 10 a poprve pecu uplne sama ted to delam jako prekvapko pro rodice ale nevim na kolik stupnu se to ma dat do trouby a na jak dlouho prosim poradte

  • Mari | 22. 6. 2015 17:21

    Brrrr, strašně mastný, strašně sladký, možná když se obě přísady zredukují na polovinu, tak snad.... Jestli tohle jí někdo pravidleně, tak musí mít 100 kilo. Nic pro ty, kdo mají rádi sušší, normálně sladké buchty. Nedoporučuji!! :-X !

  • Karolína | 13. 3. 2015 11:32

    Úžasný recept zvládne ho úplně každý :D zvládla sem ho i já 12-ti letý střevo :D Na moji premiéru jsem si vybrala opravdu moc dobrý recept :-) Pridala sem do toho ještě 3 jablka a nahoře sem to posipala drobenkou :-) a pekla na 180 půl hodinky :) jedinà malá výdka je že mi tolik nevystoupnul a byl celkem malý ( nízký ) :-)

  • Daniela | 24. 8. 2014 19:08

    Recept je fajn, jen mi tam chyběla špetka soli..Jinak by to těsto bylo bez chuti :-!

  • žanda | 10. 6. 2014 19:02

    taky doporučuji udělala jsem těsto a posypala kokosem a uvařila pistaciovy pudink a šup stim do trouby vyborne děti si pošmakly <3 <3

  • Elis | 22. 3. 2014 18:12

    přidala jsem skořici, rozinky a na kousky nakrájená jablíčka (do těsta i navrh) a snad si rodinka pošmákne :) jinak recept skvělý a rychlý :)

  • Andreas | 25. 5. 2013 17:05

    Musím říct, že tento recept je vážně skvělý! :-[

  • Kikinka26
    Kikinka26 | 18. 5. 2013 17:27

    jediná vítka je že ten cukr krystal se nerospustil a já jako začínající kuchařka jsem ho tam dala ale jinak nic

  • Dana | 17. 5. 2013 16:35

    To já ji udělala včera a ještě včera do půl hodiny byla pryč. I když, je fakt, že naše rodina je buchtová :-)) Recept doporučuju, je opravdu šikovný a <3 zamilovala jsem si ho. Vyzkoušejte!! ;-)

  • lagis1 | 21. 2. 2013 22:02

    Nastrouhal sem do těsta nahrubo pět jablek a přidal skořici. Pekl jsem na 180°C 25 minut. Je to výborné.

  • barča | 7. 4. 2012 14:51

    jak dlouho se peče ? :-!

  • lucajin | 23. 2. 2012 16:38

    Musím říct, že nic moc- jednoduchý sladký těsto to je, ale že by bylo výborný se zase říct nedá...

  • cipís | 26. 1. 2012 15:21

    zdravím, je fakt, že těsto se dělá v míse vlastně samo, jen jsem se tu nedočetl na kolik stuipňů a jak dlouho péct. No nic, dám to na 200st a za půl hodky do toho zkusím dloubnout. tak se tu mějte...

  • Petrusee
    Petrusee | 10. 9. 2011 10:30

    Udělala jsem včera navečír a dneska je prázdný plech, dala jsem tvaroh a na něj meruňky, moc moc dobré :-*

  • Sára | 30. 7. 2011 16:27

    Dělo recept.zrovna jí děláme poprvé....tak jsme zvědaví ;)

  • Michaela janeckova | 20. 2. 2011 12:06

    Dobry den zrovna ji zkousim poprve tak jsem zvedava jak se mi povede

  • D D | 1. 11. 2007 11:02

    Tuto buchtu dělám už několik let a potvrzuji, že je to opravdu vynikající univerzální těsto.

  • Irena Klasová | 1. 11. 2007 10:06

    Super recept, vyzkouším s jablky.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty Těsta
Moučníky Buchty Pečení Výjimečný den Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Mléko Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené těstoviny se špenátem

Zapečené těstoviny se špenátem

Kuličky z tatranek

Kuličky z tatranek

Kachna bez práce

Kachna bez práce

Okurková omáčka z hovězího masa

Okurková omáčka z hovězího masa

Koláč z podmáslí

Koláč z podmáslí

Patizonová směs - bezmasá

Patizonová směs - bezmasá

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Kuře na bazalce

Kuře na bazalce

Lehký vajíčkový salát s jogurtem

Lehký vajíčkový salát s jogurtem

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

125
Houskové uzenářské knedlíky
Houskové uzenářské…
123
Sýrové karbanátky s uzeným  masem
Sýrové karbanátky s…
79
Mrkvovo-cuketové placičky
Mrkvovo-cuketové placičky
51
Bramborová španělská tortilla
Bramborová španělská…
47
Holubce v bešamelu - plněné zelné listy
Holubce v bešamelu -…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Tragické osudy českých dětských hvězd: Drogy, alkohol, deprese i rakovina

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz 75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

75. narozeniny Pavla Trávníčka: Zástupy slavných gratulantů i nové auto k jubileu!

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Jednoduché a výborné těsto na buchtu (hrníčkové)
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact