• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jednoduchá čína po čínsku
Napište svůj komentář k receptu

Jednoduchá čína po čínsku

autor: lehalka
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jednoduchá čína po čínsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 4
      ks kotlety vepřová nebo kuřecí prsa
    • 1
      ks vejce
    • 700
      g mražená zelenina
    • solamyl (bramborový škrob)
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce cukr krystal
    • olej
    • 1
      sklenice sojová mouka

Postup přípravy receptu

1
Maso nakrájíme na větší kostičky, osolíme a opepříme.
2
V misce si připravíme těstíčko z vejce a odpovídajícího množství solamylu tak, abychom dosáhli husté konzistence. Maso vložíme do misky a promícháme s těstíčkem.
3
Necháme odstát asi 20 minut. Na pánvi rozpálíme olej a přidáme (mraženou) zeleninu. Restujeme tak dlouho, dokud není zelenina křupavá.
4
Na závěr přidáme trochu sójové omáčky.
5
Zeleninu stáhneme na talíř a na pánvi znovu rozpálíme olej.
6
Do oleje rovnoměrně nasypeme cukr a necháme lehce zhnědnout. Pozor, aby cukr nezhořkl! Přidáme maso a zprudka smažíme, až je těstíčko zlatavě hnědé.
7
Na závěr opět zalijeme sójovou omáčkou a přidáme již hotovou zeleninu, aby se znovu prohřála a smíchala s masem.
8
Jako přílohu podáváme rýži nebo čínské nudle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kotlety po čínsku

Kotlety po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku

Míchaná zelenina po čínsku

Masová směs s brokolicí po čínsku

Masová směs s brokolicí po čínsku

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Andrea Stehnová | 6. 8. 2010 16:27

    Čínu jsem vařila několikrát a je velmi dobrá, dělám ji z kuřecího masa a s čínskými nudlemi, dávám za 1.

  • Lucie Voňková | 31. 12. 2008 13:09

    Ted jsme dojedli. Bylo to dobré,trošku nasládlé a zelenina tomu dělá dobrou chut.

  • Jana Remková | 29. 7. 2008 17:13

    Přikláním se k tomu,že česnek do číny nepatří a cukr ano.Ale každý má asi jinou představu o číně.Mi tam zase vůbec nesedí ta zelenina.Co vím,čína je naložené vepřové maso.Udělat se dá z čehokoliv,ale zase už to není čína.Ale sto lidí,sto chutí a já to rozhodně respektuji.Recept na čínu pouze z masa je tady taky.Je ode mne

  • Halka Berge | 29. 7. 2008 17:04

    Cukr rozhodně! Jinak těstíčko nezíská tu správnou karamelovou příchuť. Česnek a čerstvý zázvor nepatří do všech čínských jídel. Tento recept vychází z tradiční přípravy ovšem ve středoevropských podmínkách :-)

  • Léňa | 26. 3. 2008 17:43

    cukr ne!!!!

  • Kamil Krybus | 25. 10. 2007 22:44

    Tak jak říká Martina. čína bez zázvoru a česneku není čína po čínsku. Vyzkoušej to!

  • Martina Marťásek | 25. 10. 2007 15:46

    Chybí mi tam česnek a čerstvý zázvor - ten zejména by v receptu neměl chybět :-) Ale jinak ji dělám podobně , jen vejce vynechávám :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Kuřecí
Maso Vepřové Drůbeží Oběd Večeře Dušení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Kotlety Mražená zelenina Olej Pepř mletý Sojová mouka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špenátové palačinky zapečené

Špenátové palačinky zapečené

Bramborová pánev (omeleta)

Bramborová pánev (omeleta)

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky a papriky

Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Vepřové řízečky s nivou a smetanou

Bůčková roláda v alobalu

Bůčková roláda v alobalu

Marinované špízy

Marinované špízy

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

Švestkové (třešňové) šátečky s tvarohem

Švestkové (třešňové) šátečky s…

Hrnková buchta s ovocem

Hrnková buchta s ovocem

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

52
Pudinkové šneky Ládi Hrušky
Pudinkové šneky Ládi…
45
Salát z pečené červené řepy
Salát z pečené červené…
43
Krkovička na hrášku
Krkovička na hrášku
22
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Bezpřílohové pečené plněné papriky v rajské omáčce
Bezpřílohové pečené…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz 5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

5 signálů, že vás někdo proklel, uřkl nebo uhranul: Jak se proti tomu bránit?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

Potřetí ženatý Noid: Veřejná omluva exmanželkám!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Jednoduchá čína po čínsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact