• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • "Játrové řízečky"
Napište svůj komentář k receptu

"Játrové řízečky"

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 15
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
"Játrové řízečky"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g játrový salám obalený ve slanině (a pozlátku)- Játrový sýr
    • 120
      g mleté ořechy
    • 80
      g strouhanka
    • 0,50
      lžička mletá paprika
    • sůl špetka
    • 2
      ks rozšlehané vejce dle velikosti 1 -
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Mleté vlašské (jsou lepší) nebo lískové ořechy smícháme s paprikou a strouhankou. Vejce rozšleháme se špetkou soli. Játrový sýr nakrájíme přibližně na 0,5 cm silné plátky.
2
Plátky játrového sýru nejprve pečlivě namočíme v rozšlehaném vajíčku, pak obalíme v oříškové směsi a ihned smažíme v rozehřátém oleji z obou stran dozlatova.
3
Podáváme s jakoukoliv bramborovou přílohou.
4
*Játrový sýr lze obalit klasisky v trojobalu - mouka, vejce, strouhanka a je také moc dobrý.
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martina | 15. 4. 2016 11:30

    V kaufladě jsem koupila játrovou cihlu v akci a zkusili jsme.Bylo to velký překvápko,fakt dobrý když dojde inspirace co zas vařit.

  • Mára | 17. 12. 2015 16:30

    Chutnalo nám :-) dobrá rychlovka :-)

  • asdasdas | 23. 3. 2015 16:05

    asdasdd

  • Janaso | 2. 10. 2014 18:08

    Celkem fajn jídlo.

  • Klabanová | 22. 4. 2014 19:39

    Obalila jsem plátky jen jako řízek a moc nám to s kaší a okurkovým salátem chutnalo.

  • ptrous345 | 10. 4. 2014 14:26

    Zkuste je udělat na tomto sádle... https://www.facebook.com/brickfood nemá chybu

  • Pítrs777 | 14. 9. 2013 10:36

    :-) jednoduchý a nemá chybu!

  • henessi | 27. 9. 2012 12:06

    Velmi jednoduche,rychle a hlavne velmi chutne :-).

  • máša | 19. 1. 2012 12:19

    hnus velebnosti :-$

  • Barbora | 20. 12. 2011 19:35

    Recept se líbil manželovi, má rád játra na všechny způsoby. Myslela jsem, že s tím bude problém a paštika poteče, tak jsem raději obalila první kousek dvakrát - jako sýr. Neteklo vůbec nic a byla to ňamka.

  • Světlana | 27. 10. 2011 13:21

    Děkuji za přítele, oběd mu velice chutnal. Obalila jsem mu játrový sýr klasicky v trojobale a já si dala obyč cihlu, protože maso nejím. S tatarouku jsme si pomlaskávali oba, ikdyž každý na něčem jiném.

  • Martin | 23. 10. 2011 15:28

    Výborné :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Oběd Večeře Smažení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Játrový salám Mletá paprika Mleté ořechy Olej Rozšlehané vejce Strouhanka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlé těstoviny s cuketou

Rychlé těstoviny s cuketou

Kuře s bramborami pečené v troubě

Kuře s bramborami pečené v troubě

Levná a rychlá bábovka

Levná a rychlá bábovka

Šunkofleky-klouzáky

Šunkofleky-klouzáky

Penne con polo

Penne con polo

Ředkvičkový salát s bramborem - lehký

Ředkvičkový salát s bramborem - lehký

Paprikové lodičky s nádivkou

Paprikové lodičky s nádivkou

Špenátové placičky se sýrem

Špenátové placičky se sýrem

Tiramisu z pomazánkového másla

Tiramisu z pomazánkového másla

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

32
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Nakládaný králík se zakysanou smetanou  Dočík
Nakládaný králík se…
23
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
22
Houbový guláš
Houbový guláš

Zajímavé články

Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
AHA.cz Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Těžké časy pro Boučka: Tlustá čára za vztahem?

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Kontroverzní trend z 80. let, který milovala Diana, je zpět! Přijdete mu na chuť i vy?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Petr Malásek a Dana Morávková: Zaláskované vyznání! »Holčičko moje...«

Petr Malásek a Dana Morávková: Zaláskované vyznání! »Holčičko moje...«

SportRevue.cz FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

FOTO: Amálie Švábíková a 35 dalších nejhezčích (ex)atletek posledních sezon

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

"Chlupačky" - zapékané chlupaté knedlíky s masem
"Chlupačky" - zapékané chlupaté…
"Jahoďák" - dort
"Jahoďák" - dort
"Jahoďák" - jahodový dort
"Jahoďák" - jahodový dort
"Karamelka" - bábovka
"Karamelka" - bábovka
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
"Kočičí tanec" - kroupy s čočkou
"Korunovační" kuřecí salát
"Korunovační" kuřecí salát
  • Recepty.cz
  • "Játrové řízečky"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact