Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Mojito
Listové řezy s krémem
Tuňáková pomazánka III.
Vanilkové rohlíčky z lískových oříšků
Obrácené řízky na zelenině
Rychlá perníková roláda
Těstoviny se žampiony ala pizza
Rigatoni s chřestem
Vídeňská cibulka
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky