Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Špagety s houbami a sýrovou omáčkou
Zapečené špagety II.
Brambory s tvarohem
Hovězí maso na pivu
Tvarohovo-čokoládová bábovka
Svatomartinská husa
Lehká tvarohová bublanina
Čokoládová buchta z cukety
Těstoviny ala Lasagne bez bešamelu a…
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Pomazánka z pečeného česneku
Marry Me Chicken
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Perníčky
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky
Nejjednodušší jablečný koláč