Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Po šlehačce to nesklouzne, ale musí to být klasické smetana na šlehání ušlehaná se ztužovačem šlehačky.
zajimalo by mne,jestli to po te slehacce neklouze.aby to pri jidle neutikalo a nebyly jsme vic upatlani nez pochutnani.dekuji predem.zajimave
Je to tak vynikajici moucnik, sice smoc sladky, ale bozsky.
Tak tohle vyzkousim jen kvuli tomu zajimavemu nazvu a dam vedet jak nam japonsky vitr zachutnal:-))
Tvarohové smaženky jako dezert
Trvanlivé sušenky
Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké
Losos s jogurtovou omáčkou a…
Whiskey Sour - koktejl
Těstovinový salát s nakládanou…
Moravskoslezský bigos
Placičky z hlávkového zelí s…
Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…