• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Japonské Šumai
Napište svůj komentář k receptu

Japonské Šumai

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Japonské Šumai
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g vepřové maso
    • 2
      ks zelné listy
    • 2
      ks naťové cibulky
    • hrášek na ozdobu
  • Zálivka
    • 1
      lžička rýžové víno
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžíce sojová omáčka
    • glutasol
    • zázvor
    • 1
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžička olej sezamový nebo slunečnicový
  • Těstíčko
    • 1
      hrnek mouka
    • 2,30
      hrnek voda

Postup přípravy receptu

1
Zelné listy uvaříme ve vodě, necháme zchladnout a nasekáme je nadrobno. Cibuli také drobně nasekáme. Oboojí dáme osušit do lněné utěrky. Mleté vepřové maso smícháme se zálivkou, sekaným zelím a cibulkou. Směs dobře promícháme a tvoříme bochánky. Z vody a mouky uděláme těstíčko, kterým pomocí lžíce zalijeme bochánky z masa.
2
Každý bochánek ozdobíme zeleným hráškem. Na rozpáleném ohni smažíme asi 10 minut. Podáváme s omáčkou, kterou připravíme jako směs hořčice, vinného octa a sójové omáčky. Jako příloha je dobrá dušená rýže a čerstvá zelenina.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Japonské filé

Japonské filé

Japonské vepřové plátky ala DoPe

Japonské vepřové plátky ala DoPe

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Martin | 29. 12. 2007 15:37

    Není to špatné, ale v podstatě to vyšlo jako... karbanátky.

  • Pastis Petite | 26. 12. 2006 10:56

    To vypadá a asi bude vonět báječně. Udělám na Nový rok. Díky!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Večeře Smažení Japonsko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Glutasol Hrášek Mouka Naťové cibulky Olej Rýžové víno Sojová omáčka Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřové maso Voda Zázvor Zelné listy
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru

Výborný kuřecí salát II.

Výborný kuřecí salát II.

Kokosový dort s kakaovým krémem

Kokosový dort s kakaovým krémem

Andělská roláda

Andělská roláda

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

Bezmasá (nejen) zeleninová směs

Bezmasá (nejen) zeleninová směs

Kapustová polévka s klobásou

Kapustová polévka s klobásou

Kachna pomalu pečená

Kachna pomalu pečená

Doporučujeme

30 minut
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí

Krémová kuřecí polévka s kukuřicí

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

81
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
40
Chlupaté cuketové knedlíky či halušky
Chlupaté cuketové…
29
Marinované kuře v medu a sojové omáčce
Marinované kuře v medu a…
23
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra
Dýňový koláč s krémem ze…
18
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem

Zajímavé články

Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
AHA.cz Těžko v rodině Šeredové: Slzy kvůli synům

Těžko v rodině Šeredové: Slzy kvůli synům

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Pletené vesty jsou hitem šatníku: Hodí se ke košili, krajkám i na holé tělo

Blesk pro ženy Eva Pavlová slaví 61. narozeniny: Jak její šatník odráží znamení Štíra?

Eva Pavlová slaví 61. narozeniny: Jak její šatník odráží znamení Štíra?

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Zagorka pořád táhne! Zájemci o roli málem zbořili Kalich

Zagorka pořád táhne! Zájemci o roli málem zbořili Kalich

SportRevue.cz FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

FOTO: 17 sportovkyň, které se toho nebály a pózovaly nahé pro Playboy

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Úplňkové rituály lásky: Jak si přivolat vztah, po kterém toužíte?

Úplňkové rituály lásky: Jak si přivolat vztah, po kterém toužíte?

  • Recepty.cz
  • Japonské Šumai
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact