Domácí majonézu si vyrobíte velmi rychle a snadno. Pokud máte rádi pikantní chuť papriček jalapeňo, můžete je přidat i do majonézy.
RADA: VIDEO, jak připravit majonézu bez vajec
RADA: Chci si koupit aktuální číslo nebo předplatit časopis F.O.O.D.
Majonéza burská
Majonéza ze zakysané smetany
Majonéza bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zadělávané fazolky
Celerová pomazánka s vejcem
Kynutý koláč s ovocem pro domácí…
Posvícenské koláčky
Barevné pomazánky - z červené řepy
Italská polévka Minestrone Institutu…
Zelná polévka IV.
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Smoothie z červené řepy
Ostrokyselá čínská polévka
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem