• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jablkový zákusek II.
Napište svůj komentář k receptu

Jablkový zákusek II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablkový zákusek II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • těsto
    • 1
      kg polohrubá mouka
    • 1
      prášek do pečiva
    • 100
      g moučkový cukr
    • 1
      vejce
    • margarín
  • náplň
    • 200
      g moučkový cukr
    • 5
      ks zlatý klas
    • 2,20
      kg jablka strouhané

Postup přípravy receptu

1
Těsto: všechny přísady zpracujeme, pokud je pořeba přidáme trošku mléka. Těsto rozdělíme na dvě části. Jednu část dáme už vyválenou na vymazaný plech a druhou část po natření náplně na vrch.
2
Náplň: vše dobře promícháme a dáme na spodní část těsta (použijeme vše co máme v misce, t.j. i vodu z jablek). Povrch přikryjeme druhým plátem těsta, propícháme vidličkou a dáme péct do horké trouby. Po upečení posypeme vanilkovým cukrem, resp. práškovým cukrem (můžeme i troškou skořice).
3
Poznámka: pokud dobře rozmícháme náplň, po upečení a vychladnutí vypadá zákusek jakoby s ovocnou želatinou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kávový zákusek - řezy

Kávový zákusek - řezy

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Rychlá a bezkonkurenční buchta/zákusek

Slaný zákusek se šunkou a sýrem

Slaný zákusek se šunkou a sýrem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Margita | 17. 8. 2006 06:35

    Ospravedlňujem sa, neviem si to vysvetliť.

  • Kuchařka on-line | 10. 8. 2006 08:26

    Do receptu se nic nedopisovalo, je zde uveden tak, jak přišel. Maizenu bude smazána.

  • Margita | 10. 8. 2006 06:38

    Maizena tam nemá byť. Pravdepodobne upravila kucharka-online a myslela asi ako vysvetlenie k Zlatému klasu. Ale ja by som skôr dala do zátvorky vanilkový puding, aby bolo jasné pre niektorých čo je Zlatý klas. Tiež som skúšala s kakaovým pudingom a aj to bolo dobré.

  • Jana | 9. 8. 2006 11:33

    Mám podobný recept,řezy jsou moc dobré.

  • Airan Novakova | 9. 8. 2006 11:25

    Mam podobny recept a jsem moc spokojena. Jen nevim proc tady po tom Zlatem klasu je napsana ta Maizena, jako nahrazka? Ja davam vanilkovy pudink:-) ZAKUSEK VRELE DOPORUCUJI! Zelatinu zasadne nepouzivam a tohle je svela napodobenina:-)))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Jablka Margarín Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vejce Zlatý klas
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cordon bleu se sýrem a šunkou

Cordon bleu se sýrem a šunkou

Cmunda na pekáči

Cmunda na pekáči

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Řezy s jablky, ořechy a smetanou

Kuřecí prsa na majolce

Kuřecí prsa na majolce

Fenyklový salát s pomerančem

Fenyklový salát s pomerančem

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Tvarohový koláč s třešněmi III.

Quiche s tuňákem a cibulí

Quiche s tuňákem a cibulí

Pomazánka se sušenými rajčaty

Pomazánka se sušenými rajčaty

Trhané vepřové

Trhané vepřové

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

35
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
26
Brokolicová polévka se sýrem a slaninou
Brokolicová polévka se…
23
Rybí směs se zeleninou a nudlemi
Rybí směs se zeleninou a…
21
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
20
Vegetariánské špízy s feta sýrem na grilu
Vegetariánské špízy s…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Pohlreich u Krause neměl šanci! Znechucení diváci bijí na poplach

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Denní horoskop na pátek 24. 10. 2025: Kdo zazáří v práci a koho čeká náročný rozhovor?

Denní horoskop na pátek 24. 10. 2025: Kdo zazáří v práci a koho čeká náročný rozhovor?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Psychický kolaps Vilmy Cibulkové (62): Zásah policie a záchranky!

Psychický kolaps Vilmy Cibulkové (62): Zásah policie a záchranky!

SportRevue.cz Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Svatá přírodo! Petra Kvitová a 30 dalších nejprsatějších sportovkyň všech dob

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

  • Recepty.cz
  • Jablkový zákusek II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact