Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Likér z máty peprné
Špagety zapečené se zeleninou
Mrkvový dort s tvarohovým krémem
Kynuté knedlíky plněné masem
Meruňkový koláč z cukety
Dýně s mletým masem nejen na těstoviny
Jednoduché zeleninovo-uzeninové…
Masová minutka na zeleno - rychle a…
Maďarský guláš po našem
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek