Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Šopský salát alá Verunka
Pórková "malovaná" polévka
Piškotové řezy po padesáté
Omáčka na špagety III.
Zapečený lilek 3
Pastýřský koláč - Páj
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Škvarkové placky s jogurtem
Kuřecí tandoori směs se zeleninou
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Řepánky
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek