Pohankové noky (gnocchi)
Pohankové rizoto s cizrnou a kuřecím…
Pohankové zeleninové placky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pohanka je velmi zdravá, zpevńuje cévy (např. cévky v očích a pod.) proto bych mouku nechala pohankovou.
Dávám normální mouku a teplé obaluji ve skořicovém cukru.Je to dobré ,ale bereme to jako moučník ke kávě.Moc dobrý recept
Růžičková kapusta na kari
Pudinkový dort z listového těsta a…
Fazolová polévka se zelím
Podmáslový chléb - moc dobrý
Brokolicový salát s nivou II.
Kuřecí maso s pórkem a žampiony ve…
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Lehké a křupavé vafle
Rybí steak
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Hovězí sekaná Wellington
Vanilkový cheesecake