• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jablková buchta rychlá
Napište svůj komentář k receptu

Jablková buchta rychlá

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: 90 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablková buchta rychlá
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 400
      g cukr
    • 2
      ks vejce
    • 70
      g hera
    • 350
      g jablka
    • 400
      g hladká mouka
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • kakao

Postup přípravy receptu

1
Smícháme vejce s cukrem, přidáme rozpuštěné máslo, nastrouhaná jablka a mouku s práškem do pečiva (můžeme zředit mlékem). Těsto nalijeme na vymaštěný a vysypaný plech. Upečeme a hotové polijeme čokoládou nebo posypeme cukrem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jablková buchta bez vajec

Jablková buchta bez vajec

Jablková buchta II

Jablková buchta II

Jablková bábovka s ořechy.

Jablková bábovka s ořechy.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mamina | 10. 2. 2012 00:50

    asi uz je jak koukam pozde, ale ja bych pekla kratsi dobu, tak 35 minut a na vyssi teplotu (ca.200). Podle me se dlouhym pecenim vysusi.

  • prosim poradte prosim poradte | 6. 9. 2007 13:13

    na kolik stupňů ji péct?

  • Eva P. | 24. 11. 2006 21:47

    Neni spatna, ale pro me osobne trosku sucha. ale to je otazka chute. Dala jsem pouze 250 g cukru a sladka je dost.nakonec jsem ji pekla asi 50 min na 180°C v malé forme, takze je dost vysoka. Sni se, ale priste vyzkousim zase neco jiného.;)

  • Eva P. | 23. 11. 2006 14:33

    skoda, ze neni uvedeno, pri jaké teplote a jak dlouho se to pece.Nam zacatecnicim je kazda informace dobra.Ale jdu to zkusit. Uvidime. :)

  • Radim USA | 4. 6. 2006 23:23

    Do recptu jsem pridal nastrouhane orechy a 1 lzici kakaa.

  • vlaďka | 15. 5. 2005 22:36

    Už jsem tenhle koláč pekla několikrát, vydrží dlouho vláčný,ale fakt je,že je dost sladký. Asi záleží taky na tom,jak jsou sladká jablka.Přimlouvám se za míň cukru.

  • Rusalka | 19. 4. 2005 15:07

    Dávam tam 300g cukru a je to akorát.Mám tento recept od kámošky a je vinikající.potřu rozpuštěnou čokoládou na vaření a můžem se po tom utlouct.

  • radek z AU | 7. 10. 2004 04:02

    Majka uz musi byt hrozne hubena!!? Jestli takhle vari.

  • Jana z VM | 6. 10. 2004 16:18

    Ráda bych tedy věděla, jestli je toho cukru - těch 40 dkg - hodně, nebo je to dobře. Některé komentáře zezačátku říkají, že je ho opravdu moc a buchta je moc sladká. Ale každý má jinou chuť a co se někomu zdá normální, je pro jiného moc sladké. Asi by bylo nejlepší to vyzkoušet a bude to !

  • Majka | 6. 10. 2004 13:39

    To je dietní - uděláte a vyhodíte... a nejsou žádné kalorie.

  • zanda | 6. 10. 2004 12:33

    je to nejak zmatene nezda se vam? :(

  • Kuchařka on-line | 1. 10. 2004 10:05

    Že by se zdařila oprava do třetice? :)) A není toho cukru příliš? ;)

  • Alena | 1. 10. 2004 09:59

    Takže ještě jednou: 400g cukru + 2 celá vejce umíchat, k tomu přidat 70g rozpuštěného másla, 350g nastrouhaných jablek, 400g hladké mouky a 1 prášek do pečiva. Možno přiředit mlékem. Asi už vás kvůli těm zmatkům přešla chuť, ale věřte, že je buchta rychlá a dobrá.

  • Kuchařka on-line | 1. 10. 2004 08:34

    Já to tedy pochopila tak, že místo 400 g cukru patřila mouka. Přece jen 400 g cukru je trochu moc.

  • Jana z VM | 1. 10. 2004 06:59

    Tak nevím, v opravě je napsáno, že -"vše, jak je napsané, jen přidat nakonec 40 dkg hladké mouky", ale v opraveném receptu zmizel cukr! Tak, jak to tedy opravdu je ?!

  • Kuchařka on-line | 30. 9. 2004 20:11

    Opraveno

  • Alena Ševčíková | 30. 9. 2004 14:32

    Omlouvám se. Chybička se vloudila. Tedy: Vše, jak je napsané jen přidat nakonec 400g hladké mouky

  • Eva | 30. 9. 2004 10:11

    Asi místo cukru má být 400g mouky ne? Jinak jsou to rozpečená jablka a strašně sladká.

  • Irena | 29. 9. 2004 16:58

    400g cukru ?A po upečení znovu posypeme cukrem?A kde je mouka?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Buchty Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Hera Hladká mouka Jablka Kakao Prášek do pečiva Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Bábovka z jogurtu

Bábovka z jogurtu

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Rebarborový koláč s rumovým karamelem

Halušky podle Martinky

Halušky podle Martinky

Hrachová polévka s domácími houstičkami

Hrachová polévka s domácími…

Pařížské těstíčko (na obalování nebo na smažené placičky)

Pařížské těstíčko (na obalování nebo…

Nivová pomazánka s mascarpone

Nivová pomazánka s mascarpone

Srnčí hřbet na liškách

Srnčí hřbet na liškách

Pravé řecké Pasticcio

Pravé řecké Pasticcio

Zázvorový macerát - sirup pro dospělé

Zázvorový macerát - sirup pro dospělé

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

33
Višňový koláč s čokoládou
Višňový koláč s čokoládou
31
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
28
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu
16
Cuketové stripsy s parmazánem
Cuketové stripsy s…
15
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Štaidl odtajnil život s Bartošovu: Nebylo to příjemné, člověka to obrní

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Recepty z kuřecích prsou aneb 11 rychlých a zdravých večeří z kuřecího masa

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Kissáci pláčou za »bráchu« Ace (†74): Sbohem, rockový vojáku

Kissáci pláčou za »bráchu« Ace (†74): Sbohem, rockový vojáku

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Jablková buchta rychlá
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact