• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Jablečná Nutela
Napište svůj komentář k receptu

Jablečná Nutela

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.8
hodnotilo: 12
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Jablečná Nutela
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      kg jablka
    • 1
      kg cukr krystal
    • 200
      g čokoláda na vaření
    • 200
      g kakao

Postup přípravy receptu

1
Oloupaná, nakrájená jablka bez jadřinců pomeleme a dáme vařit s cukrem. Do horké směsi přidáme na kousky nalámanou čokoládu a kakao.
2
Dobře promícháme a plníme do malých sklenic. Sterilujeme 20 minut při 80 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Švestková nutela

Švestková nutela

Nutela (DUKAN)

Nutela (DUKAN)

Jablečná přesnídávka (pyré)

Jablečná přesnídávka (pyré)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Delarue
    Delarue | 15. 11. 2012 17:30

    zajímavé s temi jablíčky, plním s ní domácí croasany :-)

  • MJG | 16. 9. 2011 10:53

    VCERA JSEM UVARILA PODLE RECEPTU P.TEREZKY, NENI TO SICE NUTELA, ALE JE TO DOBRE. SYN TO POCHVALOVAL. <:-)

  • Rafan z Milejovic | 10. 1. 2011 14:15

    Paní Novotná jen vypadá opravdu jen vypadá !!!! ;-)

  • Vojta Toušek | 10. 1. 2011 14:13

    Drž klapajznu miluju tuhle pomazánku :)

  • rafan | 10. 1. 2011 14:09

    no asi bych to nejed vypadá to jako kajda říkal to i tomáš fiala a adam vondřička

  • ztracenka
    ztracenka | 9. 11. 2010 16:44

    Před chvílí jsem dodělala další dávku této nutely. Je vynikající a po první várce se u nás jen zaprášilo :-D :-D Tentokrát jsem dělal recept podle p. Terezky a řekla bych, že je ještě chutnější.... doufám, že mi zůstane alespoň jedna sklenička na vánoční dobrůtky O:-)

  • Kristýna Novotná | 31. 10. 2009 16:52

    Odzkoušela jsem recept paní Terezy J. a rovnou z dvojité dávky. No je toho nějako moc, ale ono se to určitě sní. Při vaření jsem ochutnávala a bylo to velmi dobré, zavařené jsem to ještě nechutnala, ale určitě to na chuti neztratilo :)

  • Tereza J. | 23. 9. 2009 20:29

    Ani sa už nepamätám, že k tomu som vložila foto :)))) Jirko, robím to roky a bez pudingu, načo puding ? Na jablkovú nutelu dávam 2 kg jabĺk, 500 g kryštálového cukru, 1 vanilkový cukor, 100 g kakaa, 50 g čokolády na varenie. Všetko rozvarím, rozmixujem a krátko vysterilizujem.

  • recepty 73 | 22. 9. 2009 18:41

    ...bez pudinku?Jiří

  • Helena K. | 16. 1. 2008 16:06

    Dnes jsem poprvé dělala jablečnou nutelu a musím říct,že je skvělá.Moc jsem důvěru neměla,ale jsem překvapená.Dala jsem jen 3/4 kg cukru,asi 1/2 l vody,3 kakaové a 2 vanilkové pudinky,rovněž rozmíchané s kakaem v 1/2 l vody.jinak stejně.Po rozvaření jsem jablka rozmixovala pak přidala ostatní a ještě chvíli povařila.Naplnila do předehřátých skleniček a obrátila na 10 min.dnem vzhůru,takže bez sterilizace.Dělám tak i džemy.

  • Markéta Novotná | 7. 1. 2007 19:41

    Jako nutela to chutná nabo jen vypadá?

  • Věra | 8. 11. 2005 11:43

    Dělala jsem dle uvedeného receptu, ale příště podliju jablíčka tak půl litrem vody rozvařím s cukrem a umixuji ponorným mixerem přidám nalámanou čokoládu rozmíchané kakao s vodou a kakaovým pudinkem zaliji a povařím 2 minuty .... pak si myslím by to mohlo být ještě lepší....

  • 0linka | 27. 10. 2005 18:52

    Nutely si navarím vždy na zimu do pohárov a používam do pudingových koláčov namiesto pudingu.Cukru dávam menej (podľa sladkosti jabĺk), čokoláda tiež stačí 100 gramová.

  • Pavlína | 29. 9. 2004 13:35

    Velmi lákavý recept - musím vyzkoušet, napoprvé jen z poloviční dávky - uvidíme, jablek máme dost.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pomazánky & dipy Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
Chuťovky Moučníky Pomazánky Cukroví Snídaně Dopolední svačina Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Cukr krystal Jablka Kakao
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené brambory s mletým masem a rajčaty

Zapečené brambory s mletým masem a…

Brambory na paprice jako příloha

Brambory na paprice jako příloha

Kuskus s tofu

Kuskus s tofu

Kuře v zelenině

Kuře v zelenině

Margot dort - lehoučký

Margot dort - lehoučký

Jehněčí pečeně

Jehněčí pečeně

Těstoviny se špenátem, brokolicí a šunkou

Těstoviny se špenátem, brokolicí a…

Báječné kuřecí placičky se sýrem

Báječné kuřecí placičky se sýrem

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

(nejen) Vepřová uzenářská pečeně

Doporučujeme

50 minut
Krůtí pečeně

Krůtí pečeně

20 minut
Rychlá mexická fazolová polévka

Rychlá mexická fazolová polévka

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

90 minut
Francouzské brambory

Francouzské brambory

80 minut
Strouhaný kakaový koláč

Strouhaný kakaový koláč

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

60 minut
Tvarohová bábovka

Tvarohová bábovka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

52
Dýňová polévka s bramborem a dýňovými krutony
Dýňová polévka s…
51
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
42
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
39
Čokoládová poleva na zmrzlinu, pudink apod.
Čokoládová poleva na…
38
Houbovník z Pojizeří
Houbovník z Pojizeří

Zajímavé články

Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty, které jste určitě neznali
Luxusní pečené vepřové: 3 jednoduché recepty,…
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně až po večeři
Hřejivé podzimní menu nejen na víkend: Od snídaně…
AHA.cz S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

S rakovinou bojující Něrgešová: První slova o tom, kolik jí zbývá času

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy 10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

10 zásadních žen sametové revoluce: Co dělají dnes?

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz 17. listopad očima hvězd: Pozdravy od moře i dojemné vzpomínky!

17. listopad očima hvězd: Pozdravy od moře i dojemné vzpomínky!

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Od sedmi let je označují za nejkrásnější dvojčata na světě. Jak vypadají dnes a jak pomohla otci v boji s leukémií?

Blesk Horoskopy 5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

5 znamení zvěrokruhu, která nejvíce riskují: Kdo nemá žádné zábrany a rád překonává limity?

Další doporučené recepty:

Jablečná buchta II.
Jablečná buchta II.
Jablečná buchta s pudinkem
Jablečná buchta s pudinkem
Jablečná buchta SUPER
Jablečná buchta SUPER
Jablečná omeleta
Jablečná omeleta
Jablečná přesnídávka
Jablečná přesnídávka
Jablečná přesnídávka (pyré)
Jablečná přesnídávka (pyré)
  • Recepty.cz
  • Jablečná Nutela
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact