• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Italské "in salmi"
Napište svůj komentář k receptu

Italské "in salmi"

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italské "in salmi"
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg hovězí maso Nebo zvěřina
    • máslo
    • 100
      g cibule
    • česnek
    • petržel
    • celer
    • mrkev
    • 3
      ks šalvěj Lístky
    • 3
      ks bobkový list Listy
    • rozmarýn
    • 4
      ks hřebíček
    • skořice
    • balzamikový ocet
    • 1
      l bílé víno - suché
    • olivový olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Očistíme kořenovou zeleninu, cibuli, česnek a vše na drobno pokrájíme. Maso nakrájíme na drobné kousky a necháme ho macerovat s vínem, sklenkou octa, zeleninou, hřebíčky, lístky šalvěje, větvičkou rozmarýnu, lžičkou skořice, solí a pepřem. Maso necháme odležet 2-3 dny, potom ho vyjmeme. Na pánvi rozehřejeme máslo a pár lžic olivového oleje. Když máslo a olej mírně zrosolovatí přidáme maso. Do druhé nádoby dáme šťávu a zeleninu z macerování, povaříme a necháme mírně odpařit, přidáme k masu a pokračujeme ve vaření ještě cca 2 hodiny, za občasného míchání do změknutí. Podáváme s polentou nebo bramborovou kaší ala Andrea.
2
Příprava kaše: příprava jako u klasické bramborové kaše, ale brambory vaříme do měkka v mléce. Když jsou měkké, část mléka se odpařila varem. Brambory rozmačkáme ve zbytku mléka vidličkou, přidáme sůl, máslo a nadrobno posekaný rozmarýn.
3
Tento recept je úžasnou směsí chuti a nádherné vůně.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italské kuře

Italské kuře

Italské špenátové rizoto - co dům dal

Italské špenátové rizoto - co dům dal

Italské Tiramisu (Florencie)

Italské Tiramisu (Florencie)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Marcela Vrabcová | 26. 1. 2005 17:34

    Vypada to dobre, ale mohlo by byt upresneno, jake maso tam ma byt? Hovezi nebo zverina je dost siroky pojem. Dekuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Balzamikový ocet Bílé víno - suché Bobkový list Celer Česnek Cibule Hovězí maso Hřebíček Máslo Mrkev Olivový olej Pepř mletý Petržel Rozmarýn Šalvěj Skořice Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Buchta nebo bábovka ze šlehačky

Buchta nebo bábovka ze šlehačky

Těstovinový salát se zeleninou, masem a dresingem

Těstovinový salát se zeleninou, masem…

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Těstoviny s brokolicovo-smetanovou…

Mleté maso s houbami

Mleté maso s houbami

Celer s uzeným masem - zapékaný

Celer s uzeným masem - zapékaný

Cizrna po boloňsku

Cizrna po boloňsku

Curry rizoto s kuřecím masem a rajčátky

Curry rizoto s kuřecím masem a…

Pohankové zeleninové placky

Pohankové zeleninové placky

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím zapečené

"Zelník" - brambory (nejen) se zelím…

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

18
Bůček plněný kysaným zelím
Bůček plněný kysaným…
18
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
18
Klasické lečo
Klasické lečo
17
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami
Vepřové s mrkví, hráškem…
17
Jednohubky / chlebíčky s červenou řepou
Jednohubky / chlebíčky s…

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu

Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Italské "in salmi"
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact