• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Italská pizza se včelenskou omáčkou
Napište svůj komentář k receptu

Italská pizza se včelenskou omáčkou

autor: maliman
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italská pizza se včelenskou omáčkou
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Těsto
    • 150
      g hladká mouka
    • 1
      špetka prášek do pečiva
    • 1
      špetka sůl
    • 40
      g máslo
    • 4
      lžíce mléko 3-4
    • 50
      g sýr
  • Omáčka
    • 4
      ks rajčata Velká
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      plechovka rajský protlak
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka oregáno
    • 1
      špetka rozmarýn
    • 1
      lžíce olivový olej
  • Posázení
    • 4
      plátek parmská šunka
    • 400
      g eidam sýr (30 %)
    • 10
      ks nakládané olivy
    • 1
      plechovka tuňák

Postup přípravy receptu

1
**Těsto:** všechno, až na eidam a mléko smícháme dohromady, až to bude jako drobenka přidáme i eidam i mléko. Vše pak vyhněteme do hladkého těstíčka.
2
**Omáčka:** rajčata nakrájíme na malé kousky, společně s olejem je dáme vařit. Až to přivedeme k varu, přidáme nastrouhaný česnek, rozmarýn, oregano, rajčatový protlak, sůl. Pak vše vaříme 10 minut. Na těsto rozlijeme omáčku, položíme na něj šunku a tuňáka.
3
Potom pečeme 5 minut. Když se tak stane, přidáme na to vše sýr a olivy. To pak pečeme do křehoučkého těstíčka.
4
Recept na těsto jsem dostal od šéfkuchaře jedné vyhlášené pizzerie. Omáčku jsem vymyslel ve čtrnácti letech sám, je to fakt dobrý recept.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Italská pizza

Italská pizza

Skvělá italská pizza

Skvělá italská pizza

Italská caponata

Italská caponata

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • vvv | 21. 4. 2017 18:23

    Zatím nejlepší domácí pizza co jsem dělal.

  • icker | 14. 6. 2016 18:14

    bych chtěl vidět jak ve vyhlášené pizzerii točí pizzu z tohoto těsta z eidamu

  • CzMarci | 13. 8. 2011 16:01

    Těsto i omáčka jsou vynikající. Dnes jsme udělali 2 pizzy a hodně jsme si pochutnali. Nejlepší recept na těsto i omáčku, který jsme kdyby vyzkoušeli. ;-)

  • Adam | 13. 2. 2011 17:09

    Pizza byla moc moc dobrá, ale nedával jsem na ní tu omačku :-)prostě jsem na ni dal jenom šunku a sýr a byla taky moc dobrá. ;-)

  • Jenna
    Jenna | 30. 12. 2010 15:46

    Moc nám chutnala, jen se po ní zaprášilo :-) Výborné těsto!! <3 Dneska děláme znovu :-)

  • jana vančatová | 6. 6. 2007 02:29

    Ta omáčka je vynikající,tmavě červená,hustá,příjemné chuti.Určitě budu vařit dál.

  • Jana Tojletová | 4. 3. 2007 10:46

    Pizzu jsem udelala a je moc dobra, i testo je mekoucke a krupavoucke a nevadi ze nemate pec na pizzu, je dobra i pri 250°. Dekuju moc kucharce.cz

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza Maso & ryby & mořské plody Ryby
Maso Chuťovky Pizza a langoše Rybí Oběd Večeře Pečení Vaření Itálie Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Eidam sýr Hladká mouka Máslo Mléko Nakládané olivy Olivový olej Oregáno Parmská šunka Prášek do pečiva Rajčata Rajský protlak Rozmarýn Sůl Sýr Tuňák
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Kuřecí prsíčka na červeném víně

Meruňkový koláč

Meruňkový koláč

Nouzová polévka

Nouzová polévka

Okurkový salát alá tzatziky

Okurkový salát alá tzatziky

Australská čokoládová buchta z červené řepy

Australská čokoládová buchta z…

Ořechové rohlíčky Heda

Ořechové rohlíčky Heda

Italské masové kuličky se špagetami

Italské masové kuličky se špagetami

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Řízky naruby - na zelenině (leču)

Coca-Cola řezy

Coca-Cola řezy

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

44
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
26
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
26
Pikantní čatní z meruněk
Pikantní čatní z meruněk
18
Klasické lečo
Klasické lečo
17
Kaplická cmunda
Kaplická cmunda

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Zázrak pro vaši pleť: Co dokáže studená voda?

Zázrak pro vaši pleť: Co dokáže studená voda?

Ženy.cz Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Jaké kabelky budou vládnout v sezóně podzim/zima 2025?

Blesk.cz Miley Cyrusová slaví milník: Pět let střízlivosti!

Miley Cyrusová slaví milník: Pět let střízlivosti!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Holčička váží v pěti letech 44 kilogramů. Udržet ji, aby se neujedla k smrti, je úkol na celý den, říká její maminka

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • Italská pizza se včelenskou omáčkou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact