• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Italská pizza
Napište svůj komentář k receptu

Italská pizza

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.6
hodnotilo: 63
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
Italská pizza
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 100
      ml olivový olej
    • 200
      ml voda
    • 400
      g hladká mouka
    • 1
      ks žloutek
    • 20
      g droždí

Postup přípravy receptu

1
Těsto zaděláme a necháme 2 hodiny kynout. Rozdělíme na 2 bochánky a dáme do lednice na 10 minut vychladit. Potom rozděláme na plech a potřeme kečupem, poklademe salám, sýr apod. Dáme do vyhřáté trouby péct.

RADA: Jak na domácí pizzu?

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Skvělá italská pizza

Skvělá italská pizza

Italská caponata

Italská caponata

Italská čočková polévka

Italská čočková polévka

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • tomanklarka@seznam.cz | 29. 10. 2018 19:15

    není klikatelný :( <a href="https://www.eberghoff.cz/produkt/kamenna-deska-pod-pizzu/" title="BergHOFF kamenná deska pod pizzu">BergHOFF kamenná deska pod pizzu</a>

  • tomanklarka@seznam.cz | 29. 10. 2018 18:35

    Úžasný pochutnání .. doporučuji si jí ještě udělat na pizza kameni .. nedávno jsme si ho s manželem koupili a jsme naprosto spokojeni :3 (máme tenhle https://www.eberghoff.cz/produkt/kamenna-deska-pod-pizzu/)

  • Marco netuší | 13. 4. 2017 11:27

    Lituji vaše hosty, kteří museli jíst 14 let pizzu v pizzerii, kde neumí udělat těsto. Snad už od Vás všichni utekli :) :)

  • Neumajer | 28. 6. 2015 18:02

    Katko máš pravdu mezi kečupem a protlakem není žádný rozdíl. :-)

  • Jakub Neumajer | 28. 6. 2015 17:58

    podle mně si oqqy007 jen blbec protože jak de vidět ještě nikdy si nebyl/a v Itálii já jsem tam byl už 10 krát a v každé restauraci dávají kečup do pizzy je tu ale jenom jedna vyjímka a to s cibulovou pizzou tam se dává speciální omáčka takže bych já tebe a tvé recepty označil 5 takže mi odepiš na Facebook. :-D :-) a jemi stebe na :-$

  • marco | 8. 9. 2014 23:28

    Bomba. Dekuji moc krat za recept. Vlastnim 14 let pizzerii v Italii a cekal sem jenom na tohle. S tim budu mit kopec zakazniku ..hahahahahaha. proste bomba :-D

  • petra | 7. 1. 2014 23:54

    muzu porovnat a rozdil tam je, a velkej.

  • lol | 10. 10. 2013 12:33

    lepší je sex o hodne

  • lol | 10. 10. 2013 12:30

    :-$ smrdí jako posraná prdel

  • sm | 10. 10. 2013 12:25

    ff

  • lol | 10. 10. 2013 12:21

    lepší je sex

  • Míša | 28. 4. 2013 18:10

    To jo no kečup se nehodí...lepší je udělat si normalně tomatovou omáčku

  • Katka | 18. 1. 2013 17:17

    Hele a jedl si někdy pizzu v Itálii, já jo a několikrát a vždy tam byl rajčatový protlak ,upřimně veliký rozdíl v chuti mezi kečupem a protlakem v pizze není

  • jurasek | 21. 11. 2012 16:07

    :-)

  • Lenka | 21. 8. 2012 23:47

    Pizza je moc dobrá. Trošku jsem si jí vylepšila - přidám sůl, trochu cukru a vlažnou vodu. Z poloviční dávky udělám dvě p. a peču v el. troubě na 250 stupňů cca.15 min. :-P

  • ajasekpes
    ajasekpes | 5. 8. 2012 13:37

    souhlas

  • Oggy007 | 17. 7. 2012 12:29

    Italska pizza s kecupem???? Za 5!!!!!

  • Vláďa | 2. 6. 2012 11:34

    A k tomu kečup. Panebože !!!! Ital by asi popukal smíchy a Čech to hrdě nazve Italská pizza...

  • cuoco | 28. 3. 2012 15:05

    Zbytocne komentovat, lebo kdo dava do pizza cesta ktore vola Italska pizza, vajicko je blbec. To cesto moze byt dobre na buchty ale s cestom na pizzu NEMA NIC SPOLOCNE ! PS: Nekritizujem recept ale meno .

  • Petr N. | 28. 3. 2012 14:32

    Nadšení opadlo po ochutnání...zase další buchta se salámem... Za mě - nechutná...

  • Milanoer | 6. 3. 2012 23:05

    těsto na pravou italskou pizzu kyne 24 hodin a droždí je "utřeno" s olivovým olejem.... pak je krupavá a přitom vláčná.... O:-) V Miláně se dá koupit mražený polotovar za 1 euro a zdaleka se na mu česká pizza nemůže rovnat :-P

  • hyperkosta | 25. 2. 2012 23:31

    Dodal jsem 16g mořské soli, a 14g cukru daná porce je na 2 pizzy o prumeru 30cm s opravdu vynikajícím tenkým těstem. Recept naprosto boží - při rozehřáté troubě na 300 stupnu se pizza peče cca 5min a je vynikající.

  • Sona | 17. 2. 2012 19:13

    no prostě super..:) moc nám to chutnalo :-p

  • Simi | 29. 9. 2011 23:38

    Lepší těsto jsem v ruce ještě neměla :-) !!! Opravdu výborné!!! Stačí se přesně držet receptu a už nemusíte nic přidávat, nic ubírat! Těsto je krásné vláčné, nelepí se, dobře se tvaruje a hlavně... chutná výborně!!!! Mohu jen doporučit!!! :-)

  • stendhall | 4. 8. 2011 20:40

    Výborné těsto a strašně jednoduché =)

  • 13ka | 25. 6. 2011 13:31

    Opravdu výborné těsto. Lehké a dobře zpracovatelné :-P

  • Xyruxx | 12. 3. 2011 16:03

    Přesně, jak píše Inna, musíš mít pec, v normální troubě to není úplně ono, i když nám doma chutná, tak jako z pizzerie nikdy není. Ale kdo má místo v kuchyni a nevadí mu investice kolem 2000,- Kč, tady jsem našel test domácích pecí: http://www.kuchyne.cz/spotrebice/domaci-pece-na-pizzu-ktera-upece-pravou-italskou.aspx. :-)

  • Inna | 4. 3. 2011 10:13

    aby byla jako v pizzerii musíš mít na pečení pec

  • Iva.ojoj | 3. 3. 2011 21:05

    s těstem se pracovalo dobře a bylo výborné. akorát to pořád není to z pizzerie...sakryš, jak oni to tam dělají??

  • Xyruxx | 10. 2. 2011 17:13

    Konečně dobrý postup na těsto na pizzu. Jiné už nedělám. Nesmí se ale zapomenout na to vychlazení v chladničce, jinak se s ním špatně pracuje. Uvedené množství mi vyjde tak na 2 velké pizzy. Peču na 250-275, prostě maximum, a cca 10-15 min. Dávám za 1. :-)

  • Gábina H | 23. 1. 2009 11:53

    Já peču pizzu na max, to je 275 stupňů, mám upečeno za 10-15 minut. Když mám více plechů, peču i na horkovzduch, ale v půlce pečení prohodím plechy.

  • Jarka O. | 23. 1. 2009 11:16

    Olivový olej je také normální :-) Ale pokud Anonym myslí třeba slunečnicový, ano, do těsta se může dávat i jiný rostlinný olej.Pro Janu Tichou: když peču pizzu, vyhřívám troubu na 200°C, po vložení snížím teplotu na 180°C a peču asi 20-30 minut, nebo dokud nejsou okraje pěkně pečené.

  • Jana Tichá | 23. 1. 2009 10:01

    Nikdy nevim, na kolik mám troubu nastavit a jak dlouho péct...:-(

  • Anonym | 15. 1. 2008 09:26

    Můžu použít i normální olej, bude to s ním taky tak kypré?

  • Pavla | 12. 12. 2007 16:47

    Výborná pizza!!Udělala jsem přesně podle receptu.Opravdu moooc dobé!!Dávám jasnou 1!!!

  • Anonym | 3. 3. 2007 21:04

    Díky za výborný recept na skvělou pizzu.Mám jich spoustu,ale tenhle je nejlepší!Díky,díky,díky....Dávám 1* Helena se severní Moravy.

  • Jana z VM | 19. 4. 2006 14:29

    Udělala jsem pizzu podle tohoto receptu. Ikdyž jsem postup ani přesně nedodržela - těsto kynulo asi hodinu a do ledničky jsem ho nedávala - udělala jsem pizzu na plech - byla výborná !! Příště dám o něco méně mouky, úplně stačí 30 dkg. Je to moc dobré, měkkoučké těsto, kousek zbyl do druhého dne a zůstal pořád kyprý (zakrytý miskou).Díky za recept, už vím, podle čeho budu pizzu dělat ! dávám 11111111.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Pozdní večeře Pečení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Droždí Hladká mouka Olivový olej Voda Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marinované buřty

Marinované buřty

Pikantní masové nudličky

Pikantní masové nudličky

Hrníčková buchta pro nezkušené

Hrníčková buchta pro nezkušené

Grilovaná křidélka v jogurtu

Grilovaná křidélka v jogurtu

Drážďanský špaldový chleba

Drážďanský špaldový chleba

Bůček trochu jinak

Bůček trochu jinak

Těstoviny se špenátem a masem

Těstoviny se špenátem a masem

Vepřový jazyk na divoko

Vepřový jazyk na divoko

Snadné a rychlé kuře na paprice

Snadné a rychlé kuře na paprice

Doporučujeme

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Nejlepší bramborové knedlíky

Nejlepší bramborové knedlíky

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

100 minut
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše

Husí stehna, červené zelí a domácí…

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

45
Husí stehna, červené zelí a domácí lokše
Husí stehna, červené…
40
Nejlepší bramborové knedlíky
Nejlepší bramborové…
28
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Husí polévka s játrovými…
24
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na teplou vodní lázeň nebo páru v troubě
Jak na kynuté těsto, když není čas? Vsaďte na…
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete nahradit knedlíky!
Znáte lokše? Bramborové placky, kterými můžete…
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
AHA.cz Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Manželé Preissovi po dlouhé době na veřejnosti! Důležitá pomoc

Mimibazar Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Epidemie krátkozrakosti: Děti špatně vidí čím dál dřív. Proč je důležité jednat už v dětství

Dáma.cz Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Neuvěříte, že se takto oblékly! 19 nejšílenějších svatebních šatů, které jsou naprostý úlet

Blesk pro ženy Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Módní inspirace podle Veroniky Kašákové: V oblečení se chci cítit žensky, ale zároveň přirozeně

Ženy.cz Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Když venku prší: 4 knihy, které vás nepustí z gauče

Blesk.cz Namakaný zpěvák Martin Maxa (64): Vztah chce, ale má to háček…

Namakaný zpěvák Martin Maxa (64): Vztah chce, ale má to háček…

SportRevue.cz FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

FOTO: Pikantní snímky norské modelky, která miluje Manchester United

Maminka.cz Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Kuriozita: Osmnáctiměsíční batole vypadá stejně jako jeho tříletá sestra. &#039;Každý měsíc kupuji nové boty,&#039; říká maminka

Blesk Horoskopy Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Runový horoskop na listopad: Blížence čekají těžké časy, Berani si finančně polepší a Býky potrápí vztahy

Další doporučené recepty:

Italská omáčka
Italská omáčka
Italská omeleta 2
Italská omeleta 2
Italská orzo polévka s bazalkovými knedlíčky
Italská orzo polévka s bazalkovými…
Italská polévka Minestrone Institutu Kompliment
Italská polévka Minestrone Institutu…
Italská pomazánka
Italská pomazánka
Italská rybí polévka „caciucco“
Italská rybí polévka „caciucco“
  • Recepty.cz
  • Italská pizza
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact