RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Tvarohová vánočka
Jablková bábovka s ořechy.
Bílkový chlebíček II.
Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Výborné plněné papriky
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Dědkova tlačenka z bůčku a vajec
Pikantní špagety s kuřecím masem,…
Kakaová bábovka s čokoládovou polevou
Husí prsa s nádivkou
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Pečená husa s kaštanovou nádivkou a…
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky