RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Pečené obložené řízky
Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce
Káva Tiramisu
Placky z kysaného zelí
Kuře po židovsku podle paní…
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Těstoviny s rajčatovou omáčkou
"Štafetky" - zákusky, roláda, řez
Cuketová směs s uzeninou
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky