RADA: Jak snadno oloupat česnek?
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Kugel s rýží na sladko - židovská…
Krém karamel - z bulharské kuchyně
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborné jídlo, přidávám do něj ještě černé olivy a místo petržele dávám čerstvou bazalku...
Hovězí na červeném víně
Florentský telecí řízek
Dort Raffaelo
Plněné cukety s ementálem
Zdravý ovesný dortík
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Jidáše - drobenkové
Zeleninový salát s balkánským sýrem
Čočkový salát s hořčicí
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Dýňová polévka s hruškami
Houbová omáčka II.
Lamington
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake