• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • I teplá zelenina se dá jíst
Napište svůj komentář k receptu

I teplá zelenina se dá jíst

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 25
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
I teplá zelenina se dá jíst
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      ks cuketa Menší
    • 4
      ks brambory
    • 2
      ks rajčata
    • 2
      ks vejce Uvařená nebo 1 plátek Šmakouna
    • 150
      g sýr German White
    • koření Na grilovanou zeleninu Vitana
    • 2
      lžíce olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Cukety, brambory, rajčata a vejce nebo Šmakouna nakrájejte na stejnoměrné plátky, vložte do zapékací misky, jednotlivé vrstvy podle chuti okořeňte a proložte sýrem. Dejte do mikrovlnné trouby, hotové můžete ještě chviličku zapéci pod grilem. Jednotlivé porce pokapejte olivovým olejem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Domácí kvašená zelenina

Domácí kvašená zelenina

Nakládaná zelenina do bramborového salátu

Nakládaná zelenina do bramborového…

Restovaná zelenina s kuřecím masem

Restovaná zelenina s kuřecím masem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza J. | 16. 5. 2008 22:03

    Sylvinka, to se mi povedlo až příliš :))) A máš pravdu, nové zemiaky v šupke sú fakt najlepšie, s kúskom masla alebo byndze a kyslým mličkom:))))

  • Sylva Karešová | 16. 5. 2008 21:00

    Terko, to se Ti povedlo :-D Jinak jsem nedávno zrovna nové brambůrky ve slupce dělala - pečené, byly super. Nové brambůrky jsou prostě nejlepší :-)

  • Tereza J. | 16. 5. 2008 20:53

    jééééje, myslela som šupkou:))))

  • Tereza J. | 16. 5. 2008 20:52

    Pani Vysočanská, kúpite nové zemiaky, dobre umyjete, aby šupka bola čistá a uvaríte aj s tou čupkou:)))

  • Vysočanská | 16. 5. 2008 13:18

    chvaly je tolik ze to zkusim i jajen nevim jak vypadaji uvarene nove brambory ve slupce?

  • Naďa Nováková | 15. 5. 2008 13:23

    Přidala jsem místo oleje plátek opečené anglické slaniny. Výborné.

  • Daniela | 13. 5. 2008 13:31

    to je jako feta. asi by se dal dát i balkán ale to je slaný

  • Simona | 13. 5. 2008 13:29

    jak vypadá german white?

  • Daniela | 13. 5. 2008 13:27

    Opravdu vynikající udělala jsem na skoušku jenom s půl dávky a litovala. dávám jednotku

  • Vlaďka Daranská | 9. 5. 2008 17:11

    Tenhle recept chci 'dělat' v neděli a už teď se mi sbíhají sliny:-) Ještě dodatek ke Šmakounovi - velmi příjemně mě překvapil,takže ho používám poměrně často.Asi nejvíc mě dostal tím,že řízky z něj chutnají skoro jako kuřecí maso:-)

  • Simča Sládková | 9. 5. 2008 16:47

    Šmakoun je v podstatě jakýsi plátek z bílkoviny - nahrazuje maso a vzniká vařením vaječného bílkuneobsahuje tuk, cukr, cholesterol, lepek, gluten... energetická hodnota jen 210 kJ/100g dá se smažit, dusit, vařit...cokoli

  • Vilma | 9. 5. 2008 16:36

    Jak varite nove brambory ve slupce? To se pak sloupne nebo necha na bramborach? Marcelo, viz www.smakoun.cz

  • Marcela | 9. 5. 2008 13:27

    To musím zkusit, jen mi řekněte, co je Šmakoun?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Zelenina
Pokrmy Z brambor Z mléka / sýra Ze zeleniny Oběd Večeře Pečení Vegetariáni Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cuketa Koření Olivový olej Rajčata Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Grilované cukety a lilky v olejovo-octové marinádě

Grilované cukety a lilky v olejovo…

Jiný houbový gulášek

Jiný houbový gulášek

Maková bábovka - bez vajec

Maková bábovka - bez vajec

Neskutečně žravé kuře

Neskutečně žravé kuře

Borůvkový tvarohový dort

Borůvkový tvarohový dort

Hranolky z kapra

Hranolky z kapra

Dort "Hlava koně"

Dort "Hlava koně"

Indický chléb (Naan / Chapati)

Indický chléb (Naan / Chapati)

Jahodovo-banánové muffiny

Jahodovo-banánové muffiny

Doporučujeme

Smetanové fleky se zelím

Smetanové fleky se zelím

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

33
Domácí houstičky ze sušeného droždí
Domácí houstičky ze…
26
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
22
Klasické lečo
Klasické lečo
18
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi recepty připravíte vcukuletu koláč, dortíky i buchtu na plech
Bleskové moučníky do pracovního týdne: S našimi…
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
AHA.cz Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Expert o nemocné Konvičkové: Zdravý člověk nevstřebá, čím zpěvačka prochází

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Největší smolaři v lásce podle zvěrokruhu: Tato znamení nikdo nechce

Blesk pro ženy Zázrak pro vaši pleť: Co dokáže studená voda?

Zázrak pro vaši pleť: Co dokáže studená voda?

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Tom Cruise (63): Riskantní plán s milenkou!

Tom Cruise (63): Riskantní plán s milenkou!

SportRevue.cz FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

FOTO: Ozdoby ringů. Sexy holky, které dělají křoví při zápasech MMA

Maminka.cz Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Neuvěřitelné: Tahle supermáma porodila 12 dětí během 12 let. Učí je doma a ještě se stará o farmu plnou zvířat

Blesk Horoskopy 6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

6 znamení zvěrokruhu, která vidí duchy: Patří mezi ně i to vaše?

  • Recepty.cz
  • I teplá zelenina se dá jíst
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact