Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Fajnový mix na topinky a do salátů
Rybí pomazánka od Moni
Ryba z trouby: na zelenině a…
Hruškové muffiny
Bylinková dýně s balkánským sýrem
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Jogurtový koláč z třeného těsta s…
Gnocchi se slaninou, sušenými rajčaty…
Kvalitní domácí chléb
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky