Cizrnová kaše zvaná hummus je jednoduchá na přípravu a má širokou škálu využití. Dejte si ji jako dip, pomazánku, přílohu nebo klidně i hlavní chod.
RADA: Mlsejte bez tuku: Vyzkoušejte pikantní pečenou cizrnu
RADA: Tipy, jak správně uvařit luštěniny a kde je použít
Hummus
Hummus II.
Hummus s grilovanými tortillami
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Plněný vepřový bůček
Květák s kakaem
Caesar salát jako z restaurace
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Fazolky s Nivou
Psí keksy
Mexická polévka Sopa Tarasca
Grilovaný květák (brokolice)
Rybízový nepečený dort
Těstoviny se sušenými rajčaty
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Štědrovečerní hrachová polévka
Bramborový salát
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…